večerja za vse (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Meggi -> večerja za vse (19.1.2007 22:09:33)

Med tednom, vsak skor zase je kosilo, zato je naš skupni obrok tam okrog 17-18h že skor bolj večerja.

Kaj priporočate- seveda hitro in enostavno, ker mi ja čas laufanja po kuhni skor"stran vržen".

no dans sn res nakačena, tak da se ne čudit izrazom,...

pearl -> RE: večerja za vse (19.1.2007 22:38:59)

Puranji zrezek s sirom, paradižnikova solata, kot priloga lahko dodaš riž - je najhitreje kuhan.

Puranji, lahko tudi svinjski zrezek natreš z vegeto opečeš na eni strani, ko ga obreneš daš rezino sira in ga pokriješ s pokrovko. Lahko med zdrezkom in sirom dodaš tudi rezino slanine.
Jaz puranji zrezek nadomestim s Hokuspokusovim zelenjavnim zrezkom, ker pač ne jem mesa.

soncece24 -> RE: večerja za vse (20.1.2007 9:16:57)

Moja specialieta je pire in špinača [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

srki -> RE: večerja za vse (20.1.2007 10:46:32)

Ragu, makaroni in solata. Ribe, te so tudi hitro pečene, zraven lahko malo pražene zelenjave. Pri nas zadnje časa obožujemo pange.

Anonimen -> RE: večerja za vse (20.1.2007 10:53:36)

Ričet, segedin, piščanec (file narežeš na koščke) in paprika (narežeš na koščke), golaž (+ makaroni) ... vse to lahko prišraviš že prejšnji dan. Tudi rižoto sem jaz že naredila prejšnji dan, samo pri pogrevanju jo moraš kar obilno zalit z vodo, da se riž pet lepo zmehča.

Stran: [1]