|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO odmrtje ploda
19.1.2007 20:53:23   
rdarci
Pozdravljene,

čeprav vas berem že dalj časa, vam pišem danes prvič, da povem svojo zgodbo. Zaradi sindroma PCO in čisto nerednih M mi je lansko leto moja G predpisala Klomifen. Po treh mesecih jemanja nama je uspelo zanositi, vendar so se sanje končale v 10. tednu, sledila je abrazija, 3 mesece zaščite in nato ponovni poskus zanositve. Ker nama ni uspelo zanositi, sem šla danes ponovno na pregled. Povedala sem da imam od abrazije dalje redne M na 30 dni in ona mi ponovno predpiše Klomifen in pri tem pravi: počakajmo še 4 mesece, nato pa bomo naredili še laparo. Zdi se mi čudno da ponovno Klomifen, ali me ne bi dala kar takoj na dodatne preglede? Kaj bi storile ve v mojem primeru? Bojim se da je bil ravno Klomifen vzrok odmrtja. Ali bi morala iti še k drugemu G. po novo mnenje?

Lep pozdrav vsem skupaj
D.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO odmrtje ploda
19.1.2007 21:56:10   
til
Ne vem mogoče je to bedno vprašanje ampak zakaj pa naj bi bil Klomifen kriv za odmrtjeuser posted image ?

Na kakšne preiskave bi te lahko še dala preden ti je spet predpisala Klomifen da pa boš sama bolj mirna pa pojdi še k kakšnemu drugemu G. in vprašaj za mnenje.

Pa veliko sreče!

< Sporočilo je popravil til -- 19.1.2007 21:59:00 >

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 22:08:01   
zoya99
Ne rdarci klomifen ne more biti kriv za odmrtje ploda, saj ga nisi več jemala ko si zanosila a ne.
No tudi jaz imam policistične jajčnike, pa so mi v ambulanti za zdravljenje neplodnosti najprej predpisali klomifen, po katerem sem zanosilauser posted image in sedaj imam doma dva meseca staro dojenčico, pa ni prišlo do splava, celo nosečnost je potekala brez kakršnih koli težav, razen malega rjavega izcedka v osmem tednu, kateri je po jemanju dobrostona izginil, tako da le pogumno naprej v nove boje. Verjemi, da vem kako hudo je vse skupaj, tudi jaz sem se matrala da sem sploh zanosila 2 leti, ampak za vsakim dežjem posije sonček in tudi zate bo na svet prijakalo deteuser posted image , samo pusti času čas in živi življenje maksimalno.

Pa-pa

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2007 23:53:47   
andreja2000
Žal mi je,da si morala to doživeti,a klomifen gotovo ni bil vzrok za odmrte ploda.To je žal kar pogost pojav in tudi sama vem kako to boli,saj sem to že večkrat dala skozi.Vem,da iščeš vzroke in to je normalno,da te zanima zakaj je do tega prišlo.
Komifen si ponovno dobla verjetno zato,ker se je pri tebi že izkazal kot učinkovit,z nadljno nosečnostjo in morebitnimi težavami pa klomifen več ne igra vloge,seveda v kolikor ga nekdo ne jemlje ko je že nastopila user posted image
Verjemi,da bo tudi  tebi nekega dne uspelo.Misli pozitivno,pa veliko moči ti želim.
Srečno.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?