Marogica -> RE: Fotoaparat Traveler (31.1.2007 8:40:08)
|
Kalbo, to moram najprej poiskat...se javim. Nixxon, jaz pa razumem, da imamo ljudje pač različne prioritete, za katere bi dali pač več denarja. Meni osebno je bilo pomembno, da imam "ameriški" hladilnik, ki je stal pred 5 leti skoraj 500 jurjev, drugemu pa je vseeno oz. si kupi pač "navadni" hladilnik za 100 jurjev. Najbrž je isto pri fotoaparatih. Kot sem napisala, midva z možem relativno malo fotografirava, se temu posledično tudi na fotoaparate ne spoznava in naju te vrste "tehnika" pač ne zanima in nama je nekje "ravno", dokler bodo fotke kolikor toliko v redu. Verjamem, da so najbrž vsi ostali fotoaparati boljši od tega, pa sem kljub temu vesela, da ga imamo in da nam služi. Je pa res, da nisem pričakovala od Travelerja iz Hoferja top-kvaliteto. Isto je pri avtih. Želela sva enoprostorca in sva kupila Kio Carnival. Sva več kot zadovoljna. Če sem odkrita, tudi če bi imela 12 MIO SIT, najbrž ne bi kupila Espace-a, ker mi je škoda dajati toliko denarja za avto. No, kakšen Jaguar bi že padel za ta denar, če bi ga imela, vsaj rabljen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|