Sita -> RE: Koliko vas je brez fanta? (18.1.2007 23:48:37)
|
Jaz sem srečno poročena in od svojega 16-ega leta nisem bila nikoli samska. Imam pa 3 prijateljice, stare med 35 in 40 let - samske in zaradi tega precej obupane. Pa tako fajn punce so, polne energije in humorja, pa še čedne povrhu in vitke! Vse so tudi fakultetno izobražene in z dobrimi službami ter svojim stanovanjem. So mnogo bolj družabne od mene in stalno mobilne. Pa ne najdejo nič primernega. Ne vem, a so tako zbirčne ali se preprosto zaprejo ko školjke, ko pride do neke intime. Res ne vem .... sem že posredovala in poskušala pomagati, pa mi nikoli ni uspelo. In zanimivo .... njihovi moški prijatelji oziroma kolegi so pretežno gayi. Jaz pa nobenega ne poznam. Slutim pa nekaj. Ko se eni od njih pojavi priložnost, da končno spozna koga, da bi lahko neobremenjeno, neobvezno začela z njim prijateljevat, takoj začne opažati njegove napake in ga zavrne. Večinoma opazi, da je obremenjen s preteklostjo, ki je ona ne bi prevzela skupaj z njim ali pa je "neresen". Ne morem sodit, ker me ni zraven, vendar mislim, da ravno v tem grmu tiči zajec. Zavrne ga na podlagi nekih svojih predstav, katere niso nujno resnične in se ne upa spustiti v zvezo - si ne upa tvegati. Danes bi ljudje radi vse takoj - instant razsvetljenje, takoj hočejo shujšat in takoj vedeti, če je nekdo pravi zanje .... A ne gre tako. Če bi bili bolj potrpežljivi in neobremenjeni z rezultati oziroma cilji, bi najbrž mnogo hitreje prispeli na cilj. Potrpežljivost in znati čakati, poskušati in tvegati pomenijo čas postaviti na svojo stran, ravno tako pridemo hitreje na cilj. Moje mnenje, pa tudi izkušnje v zvezi z marsičem.
|
|
|
|