živa -> RE: PREHRANJEVANJE 6 mesečnika (18.1.2007 23:10:07)
|
Jaz sem šele pri 6 mesecih začela z gosto hrano, pri 7 in pol sem ugotovila, da ga preveč dojim in premalo hranim! Potem je bilo kljub večji količini goste hrane ponoči vedno slabše, dojila sem ga že na dve uri, da je spal naprej - pa mi je že pri 6 tednih spal po 6 ur skupaj. Pri 8 mesecih ali malce pozneje sem imela vsega dovolj - sploh ker se je crkljal in ni jedel - in sem ga samo še tolažila v posteljici in kvečjemu crkljala. Podojila sem ga šele po peti uri zjutraj. Prvo noč je jokal vsaki dve uri po nekaj minut in zaspal, drugo noč se je zbudil pol manjkrat, tretjo pa že po 5. uri zjutraj, ko bi ga tako ali tako podojila. Dokler nisem šla v službo, je bilo bolj ali manj v redu, potem pa spet obsedno stanje - na srečo samo kak teden. Zdaj bi ga pa že odvadila od dojenja, je pa postal že trmast in uveljavlja svojo voljo, sploh pri crkljanju na joški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]! Morda še malo počakaš, da bo pojedel več goste hrane čez dan, potem bi ga pa jaz počasi odvajala. lp, živa
|
|
|
|