Pomoc prosim - nujno (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Pipilongstumf -> Pomoc prosim - nujno (18.1.2007 12:52:21)

Lep pozdrav!

Pisala sm ze na MedOver pa mi niso nc odgovorili. Prosim za pomoc, ce se kdo spozna na te zadeve.

Namrec 2 leti sem jemala KT Logest in po koncani oktoberski tablici sem zacela z jemanjem novemberske -  saj naj bi prestavila M ki bi bila tako 5.11. Torej to tablico sem pojedla in nato prenehala z jemanjem. 1 teden nazaj sem naredila Baby Check test, ki pa je bil negativen. M se do danes se ni pojavila, pa me zelo skrbi.

Druga tezava pa je : Danes sva z mojim [sm=sloncek.gif], imela sva kondom vendar sem na koncu opazila da se je raztrgal, tako da me full skrbi. Ali lahko grem po urgentno tabletko ceprav nisem imela M ze od oktobra??? Kaksni so stranski ucinki te tabletke?

Pregled pri G imam 26.1., zato ker prej ni dosegljiva. Ali naj skocim po tabletko ker nama je pocil kondom, ali pa zato ni panike, saj M nimam ze od oktobra? Nevem cisto sm zmedena, prosim za kakrsnokoli pomoc v zvezi s tem.

Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

lemavrica -> RE: Pomoc prosim - nujno (18.1.2007 12:55:50)

Najbolje je da greš po tablete na urgenco, tm pa lahko omeniš še to glede menstruacije. Sam men se zdi kar dolgo to da je nisi imela že od Oktobra.

Muca Copatarica -> RE: Pomoc prosim - nujno (18.1.2007 13:11:05)

Oj!
Jaz pa ti svetujem, da pokličeš ginekologinjo in ji poveš, potem ti bo pa ona povedala kako naprej. Pa srečno.

Angellina -> RE: Pomoc prosim - nujno (18.1.2007 17:12:38)

Ja pomoje je tut najbolj da ginekologa pokličeš. Si boš najbolj na jasnem kako in kaj.

bambolina -> RE: Pomoc prosim - nujno (18.1.2007 20:00:23)

Tud men se je to zgodil in sem šla po urgentne tabletke, nikoli ne veš, kdaj je ovulacija če nimaš redne M.

srki -> RE: Pomoc prosim - nujno (19.1.2007 6:52:48)

IZVIRNO SPOROČILO: bambolina

Tud men se je to zgodil in sem šla po urgentne tabletke, nikoli ne veš, kdaj je ovulacija če nimaš redne M.

Pri meni je bilo isto.

Anonimen -> RE: Pomoc prosim - nujno (19.1.2007 8:39:12)

Enkrat so nam ne nekih predavanjih povedali, da kontracepcijske tablete delujejo troplastno: preprečujejo ovulacijo v ugodnih razmerah, izzivajo sluznico, da je, kot da bi bila vneta in izzivajo SS. Vendar pa lahko v času jemanja KT včasih kljub vsemu opaziš kakšno večjo celično tvorbo. Ker očitno do oploditve je prišlo, nekaj časa je že rastlo, pa vendar ni uspelo preživeti. Jaz sem enkrat v življenju to že opazila. Tako, da skoraj ni mogoče zanosit.
Pa še drugi vidik: veliko žensk se mora zato, da bi zanosila kar nekaj časa trudit. 

Stran: [1]