mylicon gocce (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sreca212 -> mylicon gocce (18.1.2007 10:55:04)

Ali ima katera izkušnje z kapljicami milycon gocce, ki so proti krčem?
naša punčka je stara 6,5 tednov in ker je imela večerne krče, so nam prijatelji svetovali te kapljice kajti njihovemu otroku so zelo pomagale. Ker ne znamo italijansko (ne piše pa v drugem jeziku), me zanima kakšne so te kapljice, kaj vsebujejo, kajti ne bi rada ji dajala preveč kemije (sedaj smo pričeli tudi z AD3 kapljicami).

asso -> RE: mylicon gocce (18.1.2007 11:14:17)

Oj,

ne vem kakšne so te kapljice. Če napišeš morda po Italijansko ti lahko prevedem.
Drugače smo mi dajali (in še sedaj 4m) homeopatske Colikind, ki so nam pomagale oz. ublažile so krče. Res pa je, da moraš vstrajat in jih dajati redno pred vsakim dojenjem - hranjenjem... in učinek se pokaže nekje po 2-3 dneh, ne takoj prvi dan...

Lp asso

Baucka -> RE: mylicon gocce (18.1.2007 16:05:48)

Če jo po AD3 zvija ji pač daj D3 ali pa avstrijske Oleovit D3. Po moje je boljše če vzrok odpraviš, kakor da zdraviš posledice. Če ne dobi A vitamina ne bo nič hudega. Mi že od začetka dajemo avtrijske oleovit D3, pa je pediatrinja rekla da je vredu, da A vitamin tako potem iz hrane dobi, do 6 mesecev, pa ga je dovolj v mleku.

Seven* -> RE: mylicon gocce (18.1.2007 16:33:35)

Te kapljice imajo skoraj identicno sestavo kot slovenske SabSimplex ali avstrijske Lefaxin. Niso nic boljse ali slabse. Sem celo studijo naredila iz teh hudicevih kapljic, pomagale pa niso nobene... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

sreca212 -> RE: mylicon gocce (19.1.2007 10:11:02)

hvala za odgovore,krče je imela že pred ad3 kapljicami.
naši pomagajo te kapljice in takoj ko jih vzameva, krči prenehajo in se punčka pomiri in lahko zaspi (zato me je skrbelo kaj vse vsebujejo te kapljice).  želim vam lep vikend.

Stran: [1]