Zvončka -> Stokanje in premikanje med spanjem - zakaj?? (11.9.2004 10:36:23)
|
Najprej vsem hvala za odgovore - res je lepo slišati še koga v podobni situaciji, danes ponoči mi je bilo še posebej grozno. Ne vem, ali bi jo dvigovala iz posteljice ali vzela k sebi.. sem že probala pa je isto. Mož pravi, da so to krči in da jo samo zbujamo,če jo dvigujemo. Jaz pa kar ne morem od njene posteljice oz. jo kar naprej slišim in se slabo počutim, ker ne znam - morem pomagati. Ker živim v majhnem kraju, imamo v bližini le eno pediatrinjo, ki pa je dokaj nedostopna (deluje mi dokaj hladno, v posvetovalnici je na vsa moja vprašanja odgovorila: ste zdravi, pejte domov), zato razmišljam, da bi otroka vozila k drugemu pediatru, ki pa je oddaljen cca 45 km, kar pa ni glih praktično.Vsekakor pa gremo v ponedeljek tja. Sicer pa lepo napreduje po teži (cca 30 g na dan in zrasla za 6 cm 1. mesec), ne bruha, malo poliva včasih, tudi kupček zna podreti, samo to nespanje oz. nemirno spanje... Načeloma se zbudi sama na cca 4 ure, včasih tudi na tri, ko sva se še dojile pa se je zbujala na zmerom manj, seveda.Itak za vse probleme krivim nedojenje, ampak to je že druga zgodba. Ninika, a je Neja dojena? LP, Alenka
|
|
|
|