|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
20.8.2007 14:04:59   
bucka01
Natali07 jaz sem v soboto skuhala zelenjavno mineštrco ki je vsebovala (stročji fižol, grah ,korenje,krompir, cvetačko , koruzo ter brstični ohrovt) vse skupaj sem najprej popražila na margarini(razstlinska) ter solila in nato zalila z vodo dodala sem še pol jušne kocke ter vanjo zakuhala malo špagetkov.
In tako pripravljeno mineštro pri nas tamala je že od začetka nikoli ji nisem ločevala posameznih živil.
Pri tebi je stvar drugačna ker je tvoj fante alergik.
Jaz vem da mi gre bol v slast soljena zelenjava kot plevka zato nevem zakaj nebi otročku tudi ponudila malo bolj okusno stvar.

Pravzaprav se pa ne sekiraj pri nas je Aljaž pri tej starosti 7m imel 7kg in
70 cm ker je bil prav tako alergik in je bil za marsikatero stvar prikrajšan se pač ni redil tako kot bi se moral.
Mislim da je tvoj Urban prav en manekenček.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 20.8.2007 14:07:28 >

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
20.8.2007 15:19:51   
eva1
o ful lepe slikice-vidim da ste res uživaliuser posted image user posted image user posted image

Aja32user posted image user posted image user posted image za prespano noč

Alja pa ima nekako tak ritem hranjenja-ob 7.30 se zbudi in dojenje, pred spanjem (od10-11h-odvisno če greva kaj ven) poje cca.200 ml sadne kaše, ko se zbudi ima kosilo(zelenjava+meso/riž, poelnta) tudi okoli 150-200ml-seveda dam nort mal kisle smetane, pa margarine, pa solim, včasih tut kej vegetam, ker če bi bilo čist pusto itak nebi jedla..nam so že pri 6 mesecih rekli, da lahko počasi kaj zraven umešamo pa solimo, pri 9 mesecih pa naj začno z nami jest(da ni treba več posebaj kuhat)..no potem če gre spat jo podojim, če pa kam gremo pa ji dam kr kašno skutko, jogurt...in potem zvečer cca.200ml žitno-mlečne kašice! Pa podoj čez! Ponoči spi brez zbujanja!

Gremo pa v sredo na morje-kamaj čakam, upam, da bo vreme zdržalo!

Se javim še pšol kaj, grem hitro dokončat kosilo....

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.8.2007 15:29:29   
LUNA06
No punce, zdej pa akcija!
Tista k bo prva na 100.strani, da za tortico.user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.8.2007 15:44:36   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

No punce, zdej pa akcija!
Tista k bo prva na 100.strani, da za tortico.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
20.8.2007 16:15:43   
Aja32
Zgodba iz vrtca...

Pridem jaz pred dobro uro po našega Lukca... In glej ga zlomka, on se še vedno valja po postelji, kar običajno to ni njegova navada... nato vprašam vzgojiteljico, če je bil priden... In ona: "seveda, tako kot vsakič... samo skoraj nama je z obrazom padel v juho?!" In jaz zakaj pa... Pa pravi, da je bil tako zaspan, da je za mizo pri kosilu zakinkal in skoraj namočil obraz v juho...user posted image user posted image user posted image user posted image Pa saj ne moreš verjeti... Midva sva ga videla trikrat tako zakinkati in je res smešen...
No, nakar sta ga predramili, je pojedel še dva dodatna krožnika hrana in šel spat.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.8.2007 16:59:45   
Manca12
To bodo mišice.... :)

O šit, a povemo Zimi, ali .... ja, ni kej zaumdila si. Pa saj ne vem, a smo me krive al ti?? Sorry. Ah, se bomo pa jutr spet dobile, te pokličemo, bolj ziher varjanta.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.8.2007 17:05:09   
Manca12
Tole še, pol se pa neki cajta ne bom javljala, da ne bo treba za tortico dat.... user posted image  user posted image  user posted image

Moram pohvaliti punce, ki so se v soboto izkazale za solatke, tiramisu, juhico. Odlično je bilo!!! U, skor bi pozabla na riž. Moji tašči je bilo kar žal, da je zamudila tiramisu, saj ji je lahko bilo...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.8.2007 19:04:53   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Natali07

Pa vaši res jejo kot zmešani. Sem pa mislila, da naš Urban poje ogromno. On je samo 5 krat, od tega se trikrat doji, dvakrat pa gosto hrano, ki jo zmaže tam okoli 250g naenkrat.
No sedaj vsaj vem odkod tak suhec. Sem mu te dni probavala nove hlače in trenerke, ki so od 6 do 9 mesecev pa so mu po dolžini nekako prav, po širini bi pa sparavila še enega Urbana zraven. Si bomo moral omislit kakšen pas.

Čaki malo, zdej pa ne štekam???
Sej 5x250g je dosti.Naš poje 5x cca.170g, to je precej manj kot tvoj.Jeva pa dvakrat mleko in trikrat GH.Je pa ravno tko suhec in so mu hlače v pasu prevelke.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.8.2007 20:09:35   
Natali07
Luna06 - ja GH poje res ogromno, vsaj meni se tako zdi, samo koliko mleka spije se mi pa niti ne sanja, ker ga že skoz samo dojim in mi prilagojenega mleka ni spil niti 10ml do sedaj. Ko sem pa gledala koliko imajo ostali obrokov in kar naprej dojenje, sem se pa mal zamislila, da mogoče premalo je. Ampak ni panike, smo bili danes pri zdravniku in je rekel, da je po teži res padel na eno nižjo krivuljo ampak je še vse ok.

Ja smo šli k zdravniku, ker sem mu probala dati krompirček - dve žličke in mi je ratal čist pikast - flekast po vsem telesu. Tako, da bo tale alergija tudi mal kriva, da kljub veliki količini hrane ne pridobiva veliko na teži.

Pa saj so naši suhci tudi čist cotkani, ani tako.

A sem slučajno na 100 strani, da dam za tortico user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.8.2007 20:09:45   
bucka01
No mi smo pa danes dan preživeli le doma je padal dež prav cel dan.
Kar se pa tiče 100-te strani pa upam da nebom jaz spet ker sem pa na 99 prvauser posted image .
Natali se strinjam z tabo da so suhci bolj cotkani. Ker mam jaz enga 7 letnega doma Luna06 že ve.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 20.8.2007 20:10:20 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.8.2007 20:30:18   
K_a_t_i
U, 100 stran je v igri... Vam jo pridem jst otvorit - sam s tem tempom mam še 2 dni časa user posted image . Mal se po marčevkah zgledujte user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.8.2007 20:34:47   
Barbid
Živjo

Midve sva nazaj........
sva - smo uživali v Rogaški, od srede do nedelje.
In seveda manjkali na RR živ-žavu. user posted image user posted image

Prebrala in pogleda sem vse, tako da sem na tekočem, pa še Manca me je
klicala......... ne ne, nisem pozabila na vas.

Torej, jutri se dobimo..... a ne ?  Kje in ob kateri uri  ?

Aha, novega...... LANA ima dva zobka  (spodnja enkica in dvojkica). Oba sta na enkrat pokukala v sredo , ampak je blo še kar znostno, zato smo ostali do nedelje.

Toliko na hitro.....

Pozdravček, Barbi

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.8.2007 20:44:31   
Barbid
TORTICE....hh, mljack......
najboljš da se spet dobimo kar v Črnučah, v slaščičarni.... k so zakon tortice.

Smo bili mi v Šentjurju v Gostišču Štorman - včasih je imel res dobro hrano, zdaj pa... no vsaj meni se je zdelo čisto indrustrijsko..... (ala Jurman), imeli
so tudi tortice in ker je imela LANA  v petek ravno 7 mesecev,  smo si jih privoščili, ampak daleč od tega,da so bile dobre.

Luna je sprožila akcijo, plača...... kdo že user posted image user posted image user posted image   ja ena od nas -
ampak diete pozabte doma.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.8.2007 21:32:00   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

U, 100 stran je v igri... Vam jo pridem jst otvorit - sam s tem tempom mam še 2 dni časa user posted image . Mal se po marčevkah zgledujte user posted image .

No no, ne se hvalit, da ne boš prehitro bankrot!user posted image

Še 14 postov pa smo!

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 20.8.2007 21:35:22 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
20.8.2007 21:35:59   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid

- smo uživali v Rogaški, od srede do nedelje.

A v Rogaški ste bili? Pa to šele zdaj poveš? Ti, ti, ti. Če bi prej, bi jaz dala za kavico in tortico. Res je, da sem bila bolj malo doma, ampak bi se že potrudila, da bi mojega Žiga dostavila na randi z Lano.user posted image  Sicer pa čestitke za zobka. Aja, še to. Kolikor jaz vem, v Šentjurju ni Štormana.user posted image  Si mogoče mislila Šmarje? Ma saj ni panike, sam če je v Šentjurju pa jaz tega ne vem......user posted image user posted image

Mi smo pa danes malo zapravljali. Žiga je nujno rabil trenirkico, dobil pa je malo več.user posted image

Natali, sem preštela in naš Žiga ima tudi 5 obrokov na dan, in sicer ob pol sedmih zaenkrat se še trudiva z dojenjem, ampak nama ne gre več, okoli 9-ih sadje ali jogurt ali skuta, okoli pol enih kosilo (zelenjava), okoli štirih zopet kako sadje ali mlečna kašica in okoli pol osmih še mleko pa malo rižolinota noter. Ponoči pa spi.

Eva1, vreme bo, mama pa mi je sporočila, da je morje fino toplo, tako da sploh ni panike.

Aja, jutri bo kak čvek? Kje pa kdaj?

A ste se vse potuhnile, da ne bi bilo treba dati za tortico, kaj?user posted image  Če bom jaz tista, se pa ne bom tako smejala.user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.8.2007 21:40:02   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Aja, jutri bo kak čvek? Kje pa kdaj?

A ni jutri slabo vreme?
Midva bi rajš u četrtek recimo.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.8.2007 21:43:18   
ajja
Meni bi tudi bil boljši četrtek, za jutri pa je napovedano slabo vreme, ja.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.8.2007 22:12:53   
LUNA06

Meni bi tudi bil boljši četrtek, za jutri pa je napovedano slabo vreme, ja.

Super!Kaj pa druge pravte na to?
Pa ne se bat, sej manka še 10 postov.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.8.2007 22:41:19   
LUNA06
Joj, nisem vam še povedala, kak frajerček je po novem Mark v avtu.Se vozi v Tobiju in ful uživa ko je tako visoko in gleda okoli, malo ven, malo mamico....res je super!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.8.2007 22:52:34   
Aja32
No, mi smo šli pa popoldne v šoping... Luka je prerastel vse trenirke - spodnji del... In smo šli v H&M... Jaz ne vem... Ampak nisem našla niti ene normalne trenirke... Vse so bile podložene oz. debele kot da je sredina zime in zunaj -25... Našemu se zmeša, če ga odlečem v to...

Torej - sem malo prečekirala net in ugotovila, da moram jutri v Zaro...user posted image user posted image user posted image Baje jih imajo tam na tone... Gre katera z mano?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.8.2007 22:58:44   
atena777
Vidim, da se grebete kdo bo kje komu dal za tortico...user posted image user posted image

Pri meni je odvajanje od RR uspelo (klinika na Bledu user posted image ), kot vidite se mi ne da skos viseti gor. Pa še v soboo gremo na morje in ni več prevelike nevarnosti, da bi se spet nazaj navlekla. user posted image user posted image user posted image

Vidim,da nisem bila samo jaz skeptična glede obrokov mojega user posted image . Vedno se mi je zdelo, da poje premalo.Potem sem enostavno začela več ponujati. Poje kolikor poje. Takole matematično ne bom napisala kot je onina, ampak približno takole gre, s tem, da tudi ni vsalk dan enako:

zgodaj zjutraj: dojenje
zjutraj: skutka z 1-2 žlici hafer flocken, dojenje če želi, (ali sadni zajtrk: npr. naribano jabolko, 1 banana,..)
opoldne: poje npr 50-100 g zelenjavne čorbice (razen če ni od aje32 katero zmaže dve taveliki šefli user posted image , zakaj že?), notri je tudi malo mesa ponavadi
malica: dojenje ali kakšna skutka, sadje
zvečer: riževa kašica 100-160 ml (notri je 4-7 žlic kašice), nato še mleko, dojenje
opolnoči: dojenje
včasih se zbudi še 1x na noč (ne vem kdaj, vrjetno bo 3h?) in se dojimo.
Čez dan spije tudi 100-200 ml čaja.

Ampak če dobi manj tuli kot tristo user posted image , ko ima dovolj pa se začne igrati in pljuvati, poleg tega pa sploh ni debel, tako da očitno rabi.

user posted image user posted image user posted image  Tole je pa čisto res! Ne bi verjela, če ne bi videla na lastne oči. Zmlati eno flaško 190 ml in potem takoj za njo še eno. Ampak punce ŽIGA je rekorder, ne se sekirati, če vaši ne pojejo niti približno toliko, ker to so visoke norme.

Eni user posted image  tudi več porabijo za kobacanje, miganje, presnovo.

IZVIRNO SPOROČILO: saska27

Zdravo user posted image

Tudi jaz sem bila radovedna in sem poškilila v album. Res ste luštni user posted image user posted image user posted image   

Lp,
saša   

ohoj saska27 no tebe je pa lepo brati tukaj user posted image . A to je tvoj nick ali kaj? Prides kaj mimo na srecanje? Saj zdaj vas je itak ze pol klape pri januarkah user posted image user posted image .

Torej - sem malo prečekirala net in ugotovila, da moram jutri v Zaro...user posted image user posted image user posted image Baje jih imajo tam na tone... Gre katera z mano?user posted image user posted image user posted image

Ka, ka kaj je zaj to. Koliko srecanj user posted image user posted image user posted image . Pa ve res imae nagradno tekmovanje za nekaj.

No vglavnem, morda tdi idva prideva v cetrtek, ce bo kaj casa ostalo...saj veste pakiranje kufrov...nova disciplina user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.8.2007 22:59:55   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Joj, nisem vam še povedala, kak frajerček je po novem Mark v avtu.Se vozi v Tobiju in ful uživa ko je tako visoko in gleda okoli, malo ven, malo mamico....res je super!

a je kaj bruhal? Pravijo, da vsi bruhajo, ko gledajo v smer voznje...Potem je treba dati plenico cez okno,...ste kaj cule to?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.8.2007 23:01:58   
atena777
Nč grem jest v ninananaland, da me ne bo tortica doletela slučajno, ker sem na dieti od Piknika user posted image user posted image , morje pa kopalke pa to se bliza...user posted image user posted image user posted image
Ve se pa kr mastite. Enkrat boste pa povedale za tisto slascicarno v Crnucah,ceprav meni je najboljsa tortica v zvezdi - cokolatina...

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.8.2007 23:04:28   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Joj midva ne greva, lahko pa nama kej kupiš!user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.8.2007 23:15:04   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

No, mi smo šli pa popoldne v šoping... Luka je prerastel vse trenirke - spodnji del... In smo šli v H&M... Jaz ne vem... Ampak nisem našla niti ene normalne trenirke... Vse so bile podložene oz. debele kot da je sredina zime in zunaj -25... Našemu se zmeša, če ga odlečem v to...

Jaz moram po trenirko za Davida, tako, da se lahko zmeniva za eno hitro kavico, ker imam itak namen iti še v DM po par stvari (med drugim prevzeti majčko I user posted image  očka), pa v Merkur, pa v BC,...

Pošlji SMS kdaj ti odgovarja!

Sedaj pa res lahko noč in eno bolho na pomoč!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?