atena777
|
Vidim, da se grebete kdo bo kje komu dal za tortico... Pri meni je odvajanje od RR uspelo (klinika na Bledu ), kot vidite se mi ne da skos viseti gor. Pa še v soboo gremo na morje in ni več prevelike nevarnosti, da bi se spet nazaj navlekla. Vidim,da nisem bila samo jaz skeptična glede obrokov mojega . Vedno se mi je zdelo, da poje premalo.Potem sem enostavno začela več ponujati. Poje kolikor poje. Takole matematično ne bom napisala kot je onina, ampak približno takole gre, s tem, da tudi ni vsalk dan enako: zgodaj zjutraj: dojenje zjutraj: skutka z 1-2 žlici hafer flocken, dojenje če želi, (ali sadni zajtrk: npr. naribano jabolko, 1 banana,..) opoldne: poje npr 50-100 g zelenjavne čorbice (razen če ni od aje32 katero zmaže dve taveliki šefli , zakaj že?), notri je tudi malo mesa ponavadi malica: dojenje ali kakšna skutka, sadje zvečer: riževa kašica 100-160 ml (notri je 4-7 žlic kašice), nato še mleko, dojenje opolnoči: dojenje včasih se zbudi še 1x na noč (ne vem kdaj, vrjetno bo 3h?) in se dojimo. Čez dan spije tudi 100-200 ml čaja. IZVIRNO SPOROČILO: ajja Ampak če dobi manj tuli kot tristo , ko ima dovolj pa se začne igrati in pljuvati, poleg tega pa sploh ni debel, tako da očitno rabi. Tole je pa čisto res! Ne bi verjela, če ne bi videla na lastne oči. Zmlati eno flaško 190 ml in potem takoj za njo še eno. Ampak punce ŽIGA je rekorder, ne se sekirati, če vaši ne pojejo niti približno toliko, ker to so visoke norme. Eni tudi več porabijo za kobacanje, miganje, presnovo. IZVIRNO SPOROČILO: saska27 Zdravo Tudi jaz sem bila radovedna in sem poškilila v album. Res ste luštni Lp, saša ohoj saska27 no tebe je pa lepo brati tukaj . A to je tvoj nick ali kaj? Prides kaj mimo na srecanje? Saj zdaj vas je itak ze pol klape pri januarkah . Torej - sem malo prečekirala net in ugotovila, da moram jutri v Zaro... Baje jih imajo tam na tone... Gre katera z mano? Ka, ka kaj je zaj to. Koliko srecanj . Pa ve res imae nagradno tekmovanje za nekaj. No vglavnem, morda tdi idva prideva v cetrtek, ce bo kaj casa ostalo...saj veste pakiranje kufrov...nova disciplina
|