|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.6.2007 22:36:35   
LUNA06
Ajja lahko se dobimo ob 11h, če ostale ne morjo, pa se lahk sami dobiva.Da mi mal poveš za vaje v bazenčku. Gremo v nedeljo na morčka, pa če najdemo kje kak bazen...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.6.2007 22:48:49   
LUNA06
Zima07 hvala za slikce!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.6.2007 22:54:45   
zima07
Cau punce!

Vem, da sem malo pozna, ampak vseeno...Jaz bi jutri tudi na en cvek prisla, ampak moram priti najkasneje ob 12-ih domov...Tako da, ce je katera za, bi se lahk ob 10:00 ali pa 10:30 v Colnarni dobile-saj se da parkirat kar blizu, potem pa lahko notri sedimo...ce bi full lilo, pa lahko City park ali Mercator center...No, zjutraj se kaj javite pa se zmenimo, drugace se pa vidimo kdaj drugic...

LN! 

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.6.2007 22:55:17   
zima07
Zima07 hvala za slikce!

Ni za kaj user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.6.2007 23:01:47   
ajja
Luna06, ni problema, rade volje opišem vaje s plavanja. Kdaj se torej dobimo? Ob 10.30, da bo lahko še Zima malo počvekala?user posted image  Kje pa?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.6.2007 23:04:15   
zima07
Ob 10.30, da bo lahko še Zima malo počvekala?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.6.2007 23:08:30   
LUNA06
Zmenjeno!
Lahko kar v Čolnarni.

Zima07 dej pošlji mi tvoj GSM na ZS.

Nočko!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.6.2007 23:15:55   
ajja
Velja. Se vidimo!

Nočko!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.6.2007 7:54:25   
bucka01
Dobro jutrouser posted image

Luna06 jaz točno sem doma v Spodnji Idriji.
Tudi meni je tista cesta ful grozna sem se 3 leta vozila v šolo v Tolmin in sem prav srečna da se mi ni treba več.
Smo šli pa v nedeljo na sladoled na Most na soči pa me je bilo kar groza ker je blo ful motoristov in samo čakaš kdaj ti bo kakšen v avto prletu ker ful ovinke sekajo.
Urša08 vi se pa pogosto hranite.

Midve imava obroke na 4ure
Ob 8h zjutraj pa ob 12 pol gre za 2ure spat potem ob 16h in ob 20 ko gre spat potem pa ponoči pa čist odvisn včeraj se mi je zbudila že ob 1 ponoč in je jedla potem pa še ob 5  no ker danes se je pa ob 4 prvič zbudila.

No lepo se imejte danes na srečanju!user posted image

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 13.6.2007 7:55:08 >

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.6.2007 7:58:35   
LUNA06
Joj tam na Mostu zmeraj gledava kako bomo šli z vozičkom okol "jezera" pa nikol ni časa.Mogoče enkrat, ko bomo tam prespali in men ne bo slabo.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.6.2007 8:41:00   
Barbid
Živjo

Midve sva šele zdaj vstale.
Bi tudi pršle v čolnarno vendar je ob 10.30 prezgodaj. Okoli 11, malo čez. Bo še katera tam, ali vse šibate ob 12 že napej.....

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.6.2007 8:56:46   
LUNA06
Ja midva lahko še mal ostaneva, se nama ne mudi tok.

Kar se p atiče hranjenja oz. dojenja imamo pa mi drug problem.Mark sploh noče več mleka, niti pri meni, niti po flaški.Zjutraj mu še uspe eno dojko spraznt, pa zvečer eno, to je pa že skor use.Upam, da se bo popravlo no.Noče pa tud mojga mleka po flaški, on bi sam frutke in podobne zadeve.

Se mormo še mal pohvalit z novo pridobitvijo.Smo včeraj kupli Bumbo stolček, smo sprobali in zaenkrat je fajn.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 13.6.2007 8:58:43 >

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.6.2007 9:03:16   
Barbid
Ok, bom probala pridt čim prej. Luna ti pošljem sms ko bom šla od doma.

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.6.2007 9:03:38   
Natali07
Živjo,

Midva tud prideva tam okoli 11:00 ure, ker nama prej verjetno ne bo zneslo in se nama potem nikamor ne mudi user posted image

Danes je pa tako lepo sončno jutro. Upam, da ga ne pokvari kaka ploha. Se vidimo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.6.2007 9:20:20   
Barbid
Prinesem še tist letak od Leclerca, mogoče mi bo znala katera razložit te popuste,

Luna, pa da pogledaš  kaj se splača,.... ti k si na tekočim z akcijskimi cenami.  Pa še Mercatorjevega in Šparovega..... evo , vse reklame prinesem......

Ob kateri uri je "glavni zbor" ?

Barbi

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.6.2007 14:01:28   
tatam
Ravno sem klicala zdravnico zaradi Tosjevega tvora.In pravi,da so se pogovarjali,da bi blo najbolje,da me pošljejo v Lj na magnetno resonanco,pa se potem odločijo za operacijo...Jaz sem že čisto obupana glede tega!!!
Vsi se samo nekaj menijo,Tosji pa še vedno vsake tolko časa teče gnoj iz tvora,pa ...Mislite,da bo kdaj konec???user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.6.2007 14:06:33   
karolina*
Eva1 iskreno sožalje ob izgubi tasta. Krute so te stvari res.

Pa vsem hvala, ki sočustvujete z nami. Počasi si bomo kupili novega kužka. Čeprav bo strah pred novimi zastrupitvami stalno prisoten. Res ne razumem ljudi, ki so sposobni kaj takega storit. Res ne.

Naša Špela se je prvič s hrbta na trebuh prevalila pri 3,5 mesecih, obratno pa pred kakšnimi 10 dnevi. Se pa vrti v krogu ko pase kravice tako da premika rokice in se na mestu zavrti okrog in okrog.

Punce kje imate vaše user posted image  ko jih hranite. Odločam se za nakup trip-trapa pa me zanima, če so originali res toliko boljši od ponaredkov ali plačaš samo ime. Ker razlika v ceni res ni majhna. POčasi bomo tudi mi začeli z uvajanjem GH. Kako naj torej začnem- zmiksam jabolko ali banano in ji to dajam nekaj žličk (nekaj dni isto hrano) in potem poskusim z zelenjavo? Kaj pa kakšen sokec- ji lahko dam večkrat na dan ali je bolje samo enkrat?

Pozdrav z deževnega Krasa.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.6.2007 14:24:04   
Urša08
Tatam prav hudo mi je ko berem, da vas zmeraj nekaj pesti.user posted image user posted image   Tole s tvorom se pa res že vleče. Ampak ne obupat tudi tole boste rešili.  Saj ne vem kaj napisat razen tega, da mislim na vas in upam, da čimprej odženete vse skrbi in vam posije sonček.

Karolina glede goste hrane vsaka začne po svoje. Eni priporočajo da se začne z zelenjavo - korenčkom, spet drugi s sadjem - jabolčkom, eni začnejo z mlečnimi kašicami,.. Kaj pa vem poskusi začeti tako kot ti misliš, da bo najboljše za tvojega user posted image . Jaz sem začela kar s češnjami - skuhala kompotek in ga zmiksala, Nejc je izredno mljackal in sem mu dala samo par žličk za začetek. Sedaj probavava korenček in mu tudi odgovarja, jutri mu bom malo jabučka dala.

Glede stolčka pa ne vem. Jaz sem kupila kar chiccotovega - plastični, saj ne vem kako ga opisat. V glavnem glede trip trapov nimam izkušenj.

Poročaj kako je Špela sprejela gosto hrano. Jaz pri Nejcu nimam težav, vendar zaenkrat le spoznavava okuse in še nimava goste hrane kot cel obrok.

Lep sončen dan!

Papauser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.6.2007 15:45:59   
LUNA06
Ne vem več katera je spraševala za stolček Bumbo kako izgleda, evo ga
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188

user posted image

Kar se pa tiče uporabnosti bo pa Manca12 verjetno več povedala, mi ga mamo komi en dan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.6.2007 16:21:55   
Aja32
Hojla - mi imamo tudi Bumba... Sva ga Luku kupila...
Uporabnost - ja Luka je ful rad sedel v njem, Naja pa dviga rito in se nagiba nazaj... ji ne paše... Bomo videli, mogoče ga bo pa še osvojila... Je pa drugače ful luštna pogruntavščina...

Lp A

p.s. Se opravičujeve, ker sva danes zamočili... Sva bili na obisku v atijevi službi... pa sva potem prepozno prišli v Lj. nazaj...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.6.2007 19:18:21   
Natali07
Živjo,
Danes je bila pri nas patronažna sestra in nam malo razložila s katero hrano naj začnemo kdaj uvajati in na kak način. Vendar pa se to nanaša na nealergične otroke in bom morala samo ven črtat in se držat nasvetov ki mi jih je dal diatetik. je pa rekla, da v Ljubljani dobijo prav posebna navodila, kako in kaj začet uvajat. Zima07 če imaš ti kake informacije oz. navodila, spiske se priporočam, ker ko pridemo z morja bi pa začel mal z gosto hrano. Na morju raje ne bomo eksperimentiral, da ne bo treba po hitrem postopku domovuser posted image .

Kam pa ste vse pobegnila? A že na morje? No mi gremo tud v nedeljo. Se že veselim.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.6.2007 21:13:23   
tatam
Joj,mi gremo na morje komaj 22.7.Kje je še to!!Si pa že zdaj delam probleme kak bomo vse v avto spravli,voziček,cote,hrano...Letos gremo prvič v apartma in me je kar strah,da ne bom pol stvari pozabla...
Še en teden,pa počitnice!!Meni se bo zmešalo dva meseca,cele dneve polno zaposlena...Zdaj sem malo fraj,ko malidva spita,sedaj pa me bosta velika okupirala...Bo že!

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.6.2007 22:38:13   
ajja
Mi pa gremo na morje 15. septembra. Kje je šele to?user posted image  Tatam, ne predstavljam si, kako bi meni uspelo vse spakirat in spravit v avto za štiri otroke. Pri nas ne ostane nič prostora pa imamo samo enega.user posted image  Drugače pa držim pesti, da se Tosjeva ritka čimprej porihta.

Karolina, jaz imam našega fanta med hranjenjem z GH zaenkrat še na kolenih, imamo pa tudi že stolček, samo ni trip trap, ampak tak pravi plastificiran stol, sem ga dobila. Evo, nekaj takega:
user posted image
Kdaj hodite z malimi ven zdaj, ko je tako vroče? Mi2 greva zjutraj, popoldan pa tako hitro mine in je vroče tam do pol šestih, da za kak maratonski sprehod ni časa, ker hodimo spat ob osmih, kopanje pa imamo na sporedu ob sedmih.
Nočko!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.6.2007 22:39:16   
ajja
Joj, se opravičujem. Sem sliko ful pomanjšala pa je še vedno tako velika.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.6.2007 22:53:06   
LUNA06
Ojla!

Barbid še enkrat VSE NAJBOLŠE ! user posted image

Evo našega bodočega pilotka...
user posted image

user posted image

Se opravičujem, ker sva zadnjič kar pobegnila iz Čolnarne, mi je blo pol ful žou!Me je pa mami zvlekla oz. sem jo jaz peljala na njeno željo v eno halo, kjer so imeli razpordajo zalog Nike, Peebok, Oakley...svašta.No sm kupla eno majčko in nove natikače, ker smo mi prejšnji massovi (kupljeni letos aprila!) dobesedno razpadli.

Zima07 sem dobila slinčke iz H&M, tako da ne rabiš skrbet.Mi je mami dans prnesla, so pa tisti čisto ta majhni, točn taki k sm jih ful iskala, pa še lepe barve so in poceni.

Stolček imamo mi Trip-Trap iz B paketa za novorojenčka.Nam je kar fajn, ga mamo že nekaj časa notr.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?