eva1
|
Čer! Evo končno malo mira-tamaladva spita Pa grem kr od začetka! Jaz jo zbujam če spi več kot 4 ure v kosu(ampak ne ponoči), ponavadi pa jeva na 2.5-3.5 ure...redko prej razen, kadar jo z dojenjem uspavam-ja je kr pridna ta naša čebela ! Mi kar imamo nek ritem(tok, tok), zjutraj ponavadi ustaneva okoli 10-11h in takrtat je malo budna...potem čez dan bolj kot ne spi in se doji, zvečer pa kakor kdaj, če se kopamo je budna, če ne pa spi...ponoči pa tudi kar spi(tukaj pa še bolj trkam)! meni so nekateri šivi že odpadli, nekaj jih je še-čišča pa še vedno traja -sicer je že svetlo rjava, tako da bo počasi konec-upam! Jo je pa kakšen dan več, če malega kej dvigujem! Telovadba-kaj je že to , baje je dobro 6 tednov počakat, do takrat pa pridno keglove vaje delat! Jaz bom šla ven, ko bo plus zunaj pa sonček...čeprav stare tete se bodo pa itak zgražale...po njihovo bi mogla biti do poletja notr Luna-mi smo ravno danes šli na občino zaradi denarja-v Zagorju dajo 292 EUR! Pohvalno Moja tudi bruha-včasih bolj drugič manj...smo pa skoz pobruhani tako ali drugače...pa sej bo! Jutri bom poklicala patronažno, da mi jo pride stehtat, upam,da se dobro redi! Glede prehrane-jaz vsak dan pojem tablico čokolade, včasih še več...edino sadja se izogibam, pa sploh ne vem zakaj-pri Lukcu sem vse jedla, samo cvetače ne ker ga je po njej ful napenjalo! Bom jutri mal sadja poskusla...pomoje ne bo nič-upam! V Trbovljah je bilo lani 450 porodov...tako je kakšen dan ni nič, 6.1 pa smo 3 rodile! Čist dovisno-je pa res da je manjša P in se ful pozna-osebje je fantastično, vse je tako domače...v večjih bolnicah pa si pač številka... Glede kg-meni je ostalo od poroda +2, pa še od prej +30 , stare hlače spravim gor, to je važno! pri Lukcu sem rabla 8 mesecev da sem se v isto garderobo spravla! Hebeba-jaz sem tudi že šla po trgovini, je pa moj na tamaladva popazil-no ampak sej se človek potem navadi da imaš vse priveske zraven , pa je! Tamala je še najmanjši problem, sej ponavadi spi, Luka pa že izsiljuje, moj pa nori zraven...eh ja...sicer se pa strinjam ni boljše kot malo miru vsak dan jaz sem čist vesela, če mi Lukca popoldne še mal vn odpelje...pa umiru mal pospravim, al pa se uležem...al pa pred računalnik skočim! je pa res,da pri prvem otroku se res vse na glavo postavi, potem pa je že lažje! Sej pravim, jaz sedaj bolj uživam v vsem, pa tudi ne sekiram se za vsako stvar! Urša-pri nam tut včasih noče zaspat...če takoj po dojenju ne zaspi(to je ponavadi okoli 11h), potem se obistvu bolj kot ne cartava...sej v naročju je pridna, pa takrat se vsedem pred rač., al pa TV, pa gledam kej...pol pa slej al prej zaspi, če pa ne, pa če se začne jokat, pa jo dam na joško, da se malo pocarta, pa zaspi! No ja tako približno je pri nas! zaenkrat vse šiba, kot mora...malo težje bo ko bo ati šel v službo, zato bom teh 14 dni uživala in iskoristila 100%!!! Mirno noč vsem !
|