sedež za na kolo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> sedež za na kolo (18.1.2007 8:00:49)

Pozdrav, me zanima ali ima katera izkušnje s sedežem za otroka , ki se ga da na balanco kolesa oz. videla sem tudi take, ki so na pripeti na zadnji blatnik. Kaj pa prikolice katere se vlečejo ?  Zanima me od kdaj so primerni, ali so varni? Pa kje se jih da kupiti? hvala, A.




Bostjan-1 -> RE: sedež za na kolo (19.1.2007 7:01:29)

O prikolicah smo že večkrat govorili, poglej malo stare teme! Definitivno bolj varna in bolj udobna za otroka. Poleg tega seveda, da se lahko otrok v njej igra med vožnjo, da lahko zaspi, da lahko zraven vržeš še kakšno odejo, žogo, žar in greš na piknik, pa nadalje da lahko voziš sama dva otroka in škočiš še v trgovino, kjer si lahko precej napolniš voziček,... So pa med prikolicami precejšne razlike v kakovosti, posledično ceni. Jaz vozim kanadskega CTS Cabrioleta. Če hodiš kaj okoli naših krajev, si ga lahko prideš ogledat-preizkusit po bližnji okolici. Za določene modele ti lahko pomagam, da jih dobiš po veleprodajni ceni (račun, garancija). Če te zanima, se mi javi na mail, pa dorečeva kaj več!

LP, Boštjan
bohami@gmail.com




Anonimen -> RE: sedež za na kolo (21.1.2008 18:52:44)

Se preden sem tole prebrala sem vam ravno malo prej poslala mail glede prikolic.

Sem iskala stare teme ampak razen ene mi ni nic ven vrglo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

V glavnem tako boste mail prebrali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Bostjan-1 -> RE: sedež za na kolo (22.1.2008 7:03:35)

No, takrat so še bile tiste stare teme. Potem pa so RR-jevci preuredili strani in stari forum sčasoma zavrgli. Če bo koga zanimalo kaj več, naj se mi oglasi na mail bohami@gmail.com ali na 031 376 442, pa lahko kaj počvekamo.

LP, Boštjan




Stran: [1]