|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemček!
17.1.2007 21:02:30   
monika22
Pozdravljene!
Sem nova na tem foromu in imam en problem, pa ne vem kako in kaj.
Situacija je takšna: s fantom sma se odločila zauser posted image . Ker vsi pravijo, da sprememba okolja vpliva na zanositev, sma midva to tudi upoštevala. Menstruacija mi zamuja že 7 dni, ko pa naredim test pa pokaže negativno. Občutim nekakšne krče, ampak ni ne user posted image  in ne user posted image .
Ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Drugače sem imela user posted image  točno na datum, vsakih 21 dni.
Če se je še kateri enako zgodilo, bi jo prosila, naj mi pove kako in kaj, ker jaz res nisem več tako pametna, da bi vedela kaj se dogaja.

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemček!
17.1.2007 21:09:46   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: monika22

Ker vsi pravijo, da sprememba okolja vpliva na zanositev, sma midva to tudi upoštevala.

Kaj misliš s tem?

A si naredila en test, ali več? Naredi še kakega, mogoče je bil ta lažno negativen. Če si noseča, bi sicer moral test pokazati user posted image  že prvi dan po izostanku menstruacije.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 21:10:35   
SašaR
Tudi živčki delajo svoje in čutiš vse kar prej nisi čutila in zaradi tega ti tudi M zamuja. Če je test negativen inti M zamuja je malo verjetno da si nosečka. Možno pa je.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Problemček!
17.1.2007 21:16:31   
karatina
Kot pravi SašaR. Če je test negativen, pol je res malo možnosti, da si user posted image , še posebaj, če je bil to tvoj prvi mesec po KT. Meni je takrat user posted image  ponovno prišla po 49 dneh, porabila pa sem XXX testov in čutila znake user posted image  in vse kar spada zraven. Res je dosti v glavi. Kar mirno še počakaj par dni.

Kar pa se tiče spremembe okolja; jaz sem bila lani (delava na user posted image  že od maja 06) dvakrat na dopustu po 14 dni, vedno v najugodnejših dneh za O, pa obakrat ni ratalo. Kaj pa vem user posted image . Kakor za koga.

Dobrodošla med nami, čakajočimi.

Lep pozdrav

Karatina

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 21:46:35   
pupica25
Pozdravljena!

Na žalost se moram strinjat z obema - mislim, da ti (tako kot večina nam) nagajajo živčki, ki povzročajo kaos medtvojimi hormoni in rezultat : zamujanje neljube user posted image . Sama sem imela redne user posted image , vedno na 28 dni, a verjemi, odkar s fantom delava na user posted image , so moji ciklusi totalno zmešani in user posted image  nimam tudi po 45 dni ?! Tudi sama sem bila na začetku skoraj vedno prepričana da test goljufa, ker mi je po vsakem izostanku user posted image  pokazal en veeeeelik - , .... Močno upam, da je v tvojem primeru drugače in ti svetujem, da čez nekaj dni ponovno narediš test in se tako prepričaš kakšno je stanje. Če user posted image  še nekaj časa ne bo, pa pokliči svojo G.

Veliko sreče in čim prejšnji user posted image user posted image .

Lp, user posted image user posted image user posted image

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 13:49:54   
monika22
Moram vam povedati, da sem 1.2 obiskala ginekologa in mi je povedal, da sem v 7. tednu nosečnosti, kjub temu, da mi je zadnji test, po 14 dneh izostanka user posted image pokazal negativno.
Mamica pa bom 20.9.2007!!! Se že veselim!user posted image

Ne obupajte prehitro!

Lep pozdrav!

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 14:40:27   
Anonimen
Čestitam user posted image user posted image user posted image , sem vesela zate....

Lepo nosečnost ti želim,

Lp

(odgovor članu monika22)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 18:09:28   
lučka 25
Čestitam user posted image user posted image user posted image  pa lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 18:11:39   
*marjetica*
Monika22, čestitam user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 19:52:54   
nicolina
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image , lepo in zdravo user posted image ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 20:03:30   
yaris
user posted image Monika 22 čestitamuser posted image
Pa upam, da bomo tudi druge kmalu zagledale user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2007 8:17:03   
ur+sa
o monika22user posted image  čestitke,

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2007 9:21:12   
upica
Čestitke in vse najlepše med nosečnostjo in po njej ti želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2007 12:09:19   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2007 12:58:17   
mlavla
čestitke in le pazi na svojo pikico!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2007 21:22:59   
monika22
Žal moje pikice ni več!
Včeraj sem imela abrazijo!user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2007 21:34:33   
soraja
monika ne obupaj.jaz sm jo tudi imela pa zdej vseeno korajžno naprej,bodi močna...čeprav mi kr na jok gre,ko preberem kaj takega. KORAJŽNO

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2007 21:39:06   
puhica13
Monika,
žal mi je za tvojo pikico, vendar glavo pokonci, pa naj bo še bolj težko in močno v nove boje!!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2007 21:59:12   
upica
Monika
Žal mi je, da si tudi ti morala doživeti to nesrečo user posted image . Če ti bo kaj v tolažbo ti povem, da se še hujše stvari lahko zgodijo. S tvojim user posted image  je očitno bilo nekaj hudo narobe, zato ni mogel preživeti. Sedaj je pomembno samo to, da žaluješ in da greš naprej. Še bo posijal sonček zate.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.2.2007 22:05:44   
ina82
monika mi je zelo žal za tebe, mogoče ni primeren trenutek da še sporočim to da pa si mi vseeno dala upanje da sem  noseča ker je nimam že tri tedne  test pa mi je  pokazal negativno

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2007 9:35:39   
monika22
Ina82 svetujem ti, da greš na preglek h G. Naj ti naredi ultrazvok, da boš vedela pri čem si. Upam samo, da imaš sposobnega ginekologa in ne tako kot jaz, ki sem splavila ravno zaradi njega.
Ne izgubi upanja!!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2007 9:48:58   
ina82
se mi zdi da so zadnje čase zdravniki, v tvojem primeru ginekologinja postali ful nemarni.
Dela sploh več ne opravljajo z veseljem, z ljubeznijo ampak jim je vse rutina, sploh se nekaj več ne trudijo. Kaj te njim je če je ena od njihovih številnih pacientk zgubila otroka, važno jim je da oni dobijo plačo. Niso pa zdaj vsi taki in upam da se bo moja G potrudla. Bomo vidli naslednji tedn, seveda če me bo sploh hotela naročit takrat.
Lp pa monika zate bo ponovno posijalo sonce tako da kar pogumno naprej

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2007 10:05:48   
monika22
Ina82 hvala za tolažilne besede. Tudi jaz upam na najboljše. Najpomembnejše v tem trenutko je, da te starši in fant podprejo. Če ne bi imela fantove podpore, bi verjetno padla v depresijo in si res dolgo ne bi opomogla. Res, moj ginekolog je totalno nesposoben: 1.2 mi je ugotovil nosečnost, 7.2. ko sem šla k njemu zaradi rjavega izcedka, pa mi je rekel, ko je delal ultrazvok, da tisti mehurček, ki ga je zadnjič videl, ni bil nosečnost ampak nekaj drugega. Mislila sem, da me bo konec. Potem, pa mi je sestra v zdravstvenem domu rekla, naj naredim test pa bom vedela kako in kaj. In tako sem naredila test. Pokazal je močno user posted image . Ful sem se pomirila.
Okoli 15 sem šla na Wc in ugotovila, da je moj rjav izcedek postal rdečkast, zato sem šla k dežurnemu. Žalostno je, da sem mogla lepo prosit, da sem dobila napotnico za bolnico. Fant me je hitro peljal v bolnico. Ko sma prišla tja se je pred ginekološko ambulanto vlilo iz mene. Ginekolog, ki je res dober in eden najbolj priznanim, kateremu sem se tudi po ugotovljeni nosečnosti prestavila, mi je naredil pregled in mi dal še nekaj upanja, da je možno, da bo vse ok. Po 2. urah mi je naredil ultrazvok, skupaj sma gledala mojo pikico, katere G dopoldan sploh ni videl. Ampak ni bilo rešitve. Rešitev bi bila, če bi prišla prej...user posted image  Mislila sem, da se mi bo zmešalo, ko mi je to povedal.. Ampak sedaj je že za mano.
Vsem vam pa na srce polagam, če v nosečnosti doživite karkoli, kar ni tako kot bi bilo treba, takoj naprej in nič čakat... Včasih se še da kaj rešit.... Ampak samo pravi čas na pravem kraju...

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2007 10:17:37   
soraja
ja monika tako je treba it naprej,sm pa imela podobno izkušnjo kot ti z g. .jaz mojo g menjam v ponedeljek. Res je grozna,ko sm prišla nazaj k njej po ss me je nekje po 15 min odslovila brez,da bi kaj svetovala kako in kaj naprej.Dobro,da sm našla RR in vas,da sm zdej bolj obveščena,kot prej po vseh pregledih pri g.                                                                                                                                 

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2007 10:18:58   
ina82
ej to pa je res za ****
najhujše pa je ko vsepovsod zahtevajo napotnico in te brez tega niti ne pogledajo
saj vem da je napotnica potrebna in da nekateri preveč zakomlicirajo in si zmišljujejo razne bolezni zato pa na koncu trpijo tisti ki so pomoči takoj potrebni
vem da ti je hudo ampak treba je res iti naprej kajti za dežjem vedno posije sonce
od kod pa si?upam da nimama iste G

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?