|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   količina mlečne kašice
17.1.2007 17:28:51   
Nataša31
Ojla!

Me nekaj zanima.
Mojemu user posted image  naredim zjutraj in zvečer mlečno kašico od Milupe, ki se dela z vodo. Dam 130ml vode in pač toliko žlic da je gosta, pa me zanima koliko je to na obrok. 130ml ali več?
Nisem nikoli dajala v stekleničko, da bi preverila količino, jemo iz krožnička.
hvala vsem za nasvete
Aja, upam da ni 130ml, ker mojemu skoraj 8mesečnik ne poje več kot mogoče 140ml vode +vmešano kašico...
lp
Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: količina mlečne kašice
17.1.2007 18:16:26   
eya
Verjetno več kot 130 ml, kaj pa če bi kar pomerila enkrat, če te zanima, koliko pojeuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 9:40:12   
Bonnie_RR
Ne, to pride potem več kot 130ml. Nekje 150-160ml po mojem.
Če žeiliš, da dobi 130ml, potem moraš dat toliko manj vode. Pri teh kašicah pa tako menda na škatli piše, koliko pride na koncu količinsko ven.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 11:46:55   
lenika
Naš 8 mesečnik zvečer poje okoli 230ml kašice. Res pa je, da potem 12 ur ne je nič.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 13:19:06   
Nataša31
ojla lenika!

Tudi sama sem majčika, pa vas samo spremljam. Moj Tibor je rojen 25.5.
mamo malo probleme s hranjenjem. Je imel hudo virozo, pa je izgubil skoraj pol kilce. tako da ima sedaj 75cm in komaj 8300g.
Ne vem kako ga naj bolj 'spitam', moj komaj poje 130ml kašice - se pravi toliko vode + 7-8žlic kašice. pa tudi ne je skoraj 12 ur, od 19h, do okoli 6.30.
Kako pa kaj drugače je (količinsko) vaš Matic?
lp in seveda hvala tudi za vse ostale odgovore!
Nataša

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 16:30:04   
Mehičanka
Milupina kašica + 130 ml vode = cca. 150 ml obroka

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 22:03:34   
Miška76
Jaz za mojo sončico uporabljam mlečno kašico od Babylove, kupljeno v DM-u in gor so takšna navodila:150ml=200g, 165ml=220g, itd.To naj bi veljalo za vse kašice enako (Milupa, Hipp,...)

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?