|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spontani postopek:-(
17.1.2007 14:50:16   
anabanana
Prosim, naj mi nekdo reče, da ni res!!!!user posted image

Nekaj prebiram in se izobražujem o spontanem postopku IVFja (ki me predvidoma čaka v marcu) in preberem, da se punktira nezrela jajčeca v popolni anesteziji. Naj vam povem, da sem v enem letu dala že tri operacije skozi, tako, da me je to čisto dol vrglo. Raje bi fejst stisnila zobeuser posted image

Zakaj pa jemljejo nezrele celice, da potem v labu dozorijo? Zakaj ne počakajo, da pač dozorijo? Sori, če je to glupo vprašanjeuser posted image

dr. Merlo mi ni nič omenjal tega...mogoče misli, da vem? Imela bom spontanca, ker moj jajčnik (preostali) ni dovolj močen za stimulacijo z gonali? Mogoče bom dobila kak klomifen pa še to ni sigurno.

Prosim punce, ki imate izkušnje z spontanim postopkom povejte mi če je to res? Je kateri sploh uspelo na tak način?

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spontani postopek:-(
17.1.2007 14:52:18   
Anonimen
Dvakrat sem imela spontanca,pa prvič slišim za kaj takega.

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 15:03:49   
anabanana
Dalija HVAAALA!! To ni zraslo na mojem zelniku, ampak sem malo prej prebrala na forumu Živa.

Mi lahko prosim malo opišeš kako je bilo? Pliiiisuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 15:09:22   
Hope2
Anabanana, kje si pa ti to pobrala oz prebrala? Tle vse punce opisujejo spontani postopek z UZ nadzorom foliklov in ko so le ti zreli jih punktirajo. No ponavadi imaš samo enega ali dva. Če je že klomifen potem naj več ne bi bil spontan, ampak tudi ta se šteje za spontanega. To kar si pa ti opisala, to pa so počeli v Mb in se je postopek imenoval IVM ali nekaj podobnega, pA tega več ne delajo. Delali bi ga naj pa samo ženskam, ki nimajo zrelih celic. Ne delajo ga pa zato več, ker ni bil uspešen. ne bit tako prestrašena, nasmešek daj kar nazaj na lica

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.1.2007 15:10:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 15:11:57   
Anonimen
Bilo je brez hormonskih inekcij.Med ovulacijo sem hodila pet dni vsak dan na UZ,da so videli folikle in kako rastejo.Ko so bili dovolj veliki sem dobila stop injekcijo in čez dan in pol na punkcijo.Pred punkcijo eno ketonal injekcijo v rito in to je vse.Nobene anestezije.Tak postopek sem imela zaradi tega,ker imam samo en jajcevod.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 15:32:25   
anabanana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zlateeeeee.... hvala pupe, res.

Ja, Dalija tudi jaz imam samo en jajčnik zato tako. Zgleda, da sem res površno brala, me je prav stisnilo, zdaj je pa spet ok   user posted image

Hope2, tudi tebi hvala, da si se potrudila in mi povedala kje sem ga kiksnila.

Me je prav malo sramuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2007 3:33:17   
PikaNogavicka
Koliko jajcec pa se dobi pri spontanek postopku? Moj zdravnik pravi, da nima smisla delati IVF, ce nimas vsaj 4 jajceca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2007 6:50:17   
Anonimen
Sama sem dobila pri spontanem postopku isto število jajčec kot pri IVF.Dvakrat samo po dve in nikoli se nobena ni oplodila.S terapijo Klomifen pa nobeno.
Največ jajčec se dobi s hormonsko terapijo(dolgi postopek).

(odgovor članu PikaNogavicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.