Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novalac NF 17.1.2007 13:31:04
|
|
|
|
Maleal
|
A to je tista nova nočna formula,kaj nič ne piše na škatli?Men se zdi,da od rojstva dalje,vprašaj v lekarni.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2007 14:26:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: novalac NF 17.1.2007 15:08:55
|
|
|
|
Maleal
|
To sem tudi jaz slišala,da ni kakega učinka,otrok dobi več OH,zbuja pa se isto kot prej,baje v praksi ni bolj sitostno kot navadni Novalac.
|
|
RE: novalac NF 17.1.2007 15:09:41
|
|
|
|
2mama
|
uporabljas lahko od rojstva, ti pa odsvetujem. ucinek isti kot pri navadni formuli. in zakaj odsvetujem? meni se je enkrat zgodilo, da mi je prisla voda na prah. cez dve minuti je ratala ven ena grozna guma (res je bilo dost praha). in sem si rekla, da takega sranja pa res mojemu dojencku ne morem futrat. in sem zavrgla.
|
|
|
|
RE: novalac NF 17.1.2007 17:02:28
|
|
|
|
Samoyedka
|
Tudi jaz odsvetujem, ker enostavno ni palilo pri našem- tisto pakungo sem mu zdajala do konca sicer, vedno zadnjo (kao zadnjo ja) flaško, ampak je mali bil še prej kot v treh urah spet lačen. Pri nas ni funkcioniralo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?