Anonimen -> RE: Kaj je z mojim moški? (17.1.2007 12:07:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja, saj vem, da diši na razhod. Saj sva se že odkrito pogovarjala. Mi je zatrdil da ni druge ( po mojem je ni, ker pol bi si vse stvari morala spakirati domov, imam še jih več kot polovico tam). In danes je točni 14 dni, odkar sem šla. Mislim, to se ne dela. Malo zaškripa, pol pa pakiraj pa domov. Ljudje se vsedejo dol in pomenijo in probajo it naprej. Pač malo težko razumem, da danes na jutri lahko človek tako odloči. Pa ne ve kaj bi, da ne bi šel rad narazen....naj se odloči, saj člocek čuti kaj bi rad, ne pa da rabi 14 dni da se odloči. Pa bil je čisto normalen, še pogovarjala sma se kak se privlačila... Hvala vsem. Jah, a veš, zelo malo je ljudi, ki se tako dobro poznajo, da takoj vejo, kaj čutijo in tudi kaj naj ukrenejo. Večina ljudi v sebi samo čuti, da nekaj ni OK, da pogruntajo, kaj je to in da si to sploh priznajo, pa traja kar nekaj časa. In potem tuhtaš in tuhtaš, kaj bi rad, a je to res to, a bi bilo lahko kako drugače, kaj ukrenit, res tako čutiš ali se samo slepiš, gre zgolj za fazo,.... zraven se vmešajo še družbene norme (beri: treba je potrpet do konca).... Zihr ta njegova odločitev ni prišla čez noč, ampak je kar dolgo premišljeval, pred tabo pa se je seveda delal, da je vse OK... ker je tudi sam sebe slepil, da bo mogoče s časom res vse OK, ... pa je s časom postalo le še slabše. In konec koncev je sprejel odločitev, da rabi čas za premislek. Kaj pa vem, jaz bi mu rekla, naj se v naslednjih treh dneh dokončno odloči, kaj želi. Če ne bo imel enega roka, bo tuhtal in tuhtal in tuhtal v nedogled. Ti ne boš vedela, pri čemu si, on ne bo vedel, kaj hoče. Tako pa vsaj nekaj imaš v rokah, čeprav slabo novico, a vsaj veš pri čem si. Srečno!
|
|
|
|