Olivija -> RE: dolgi ciklus (18.1.2007 9:15:28)
|
Za Ano sva rabila 22 mesecev in sem že hodila na preglede (diagnoza PCO), pravzaprav sem imela že recept za Klomifen. Dodatno sem imela doma eno tako stvarco, kjer pregleduješ sluz, samo po pravici povedano, meni ni bilo nič jasno. No, in potem je julija 2002 rodila moja najboljša prijateljica in sva šla dva dni kasneje na obisk v porodnišnico in me je zagrabila totalna depresija, ker sem bila prepričana, da sploh nikoli ne bova mogla imet otrok in tisti vikend je potem nastala naša Ana. Po Ani pa spet ista pesem z mojimi ciklusi, samo očitno je nosečnost dobro vplivala na moje jajčnike, ker je Julija ratala po prvem poskusu, skoraj mal prezgodaj, sva jo imela načrtovano za kakšno leto kasneje. Ampak po prvem šoku, je zdaj prav fino. Upam, da se ti kaj pomagala, vem pa kaj prestajaš, ker sem sama bila zelo dolgo prepričana, da sploh ne bom nikoli zagledala tistih dveh črtic. Še nekaj približno en teden pred nastankom naše Julije, mi je G pregledala z UZ jajčnike in je rekla, da se nič ne dogaja in da ni kaj dosti upanja . Potem pa takolo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Tako, da pravzaprav nikoli nisem vedela, kdaj imam ovulacijo.
|
|
|
|