|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljica 140x70
16.1.2007 15:18:23   
karla 04
Zivjo!

Zanima me kje ste kupile posteljico teh dimenzij, pa da ima premicno ograjico in da se lahko spremeni tudi v mladinsko posteljico.. Ali se bolj splaca cez mejo, ali pri nas?
Sem gledela v pikapolonici in je 40.000 pol pa se jogi in posteljnina in smo ze pri kar okoli 80.000. Joj, kaksne cene:)))

Hvala za info!

Karla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljica 140x70
16.1.2007 15:22:04   
Anonimen
Midva sva jo kupila v Toysu,je bla zelo ugodno pa še posteljnina zraven pa kovter pa povšter ampak je bolj prim pa spust varjanta.Ni kvalitetna.

Raje kupi orenk posteljco,saj jo ima lahko otrok do 12-tega leta.Naša sigurno ne bo zdržalauser posted image
Se mi pa zdi,da ni ne vem kolko izbire v Toysu.

(odgovor članu karla 04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 15:24:02   
Mina1
Mi smo jo kupili v KIKI v Celovcu takrat, pa kvaliteten jogi tudi pa še par drobnarij zraven.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 15:25:07   
nora
Živjo!
http://nosecnost.com/si/
Tukaj bos nasla user posted image
LP,
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 15:25:51   
Petraa
V rimskih toplicah ( sadeko),stala je 18.000 sit bivših

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 20:01:32   
BLAŽIKA
Mi smo jo kupili v pikapolonici, reče pa se ji jakob, je pa iz borovega lesa, stala pa je 23.000 sit. Pokliči jih in vprašaj za njo, ker jo ponujajo v vsakem katalogu.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 20:34:15   
mojca*
v ikei!!
in je lepa, gre v mladinsko in je ne menjamo.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?