ctg (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sonček2* -> ctg (10.9.2004 14:24:40)

Dans sem imela posvetovalnico in me je moj g. dal na ctg - ampak nič popadkov. Sem sicer v 36. tednu, samo ne vem kdaj navadno dajejo na ctg, v bistvu ne vem čist točn zakaj me je dal že dans - tko na hitrco??

papa

dory -> ctg (10.9.2004 15:05:00)

Bodi brez skrbi..nekateri ravno zaradi tezav dajejo prej...tam se najboljse vidi kaksna je situacija v kombinaciji z UZ-jem...kar tako naprej...

papa, teja

filipinka -> ctg (10.9.2004 16:43:43)

Bodi srečna:bravo:, da te je dal sigurno nič ne škodi. Jaz pa jutri stopim v 39. teden pa me še ni dal. V ponedeljek imam sicer pregled, a vem, da on ctg-ja nima. Mogoče me bo drug teden dal v porodnišnico na to napravo, da bomo videli kak se mojemu :duda: godi, zaradi teh mojih beljakovin v urinu. Eni me strašijo, drugi pravijo, da to ni nič takega. Včasih me skrbi...
Kdaj imaš rok? Polna luna je 28.9. in pravijo, da jih takrat veliko rodi! Jaz ga mam 24.9. in si mislim, da bo pozneje, res okrog polne lune!
Čao, V. in :duda:

sonček2* -> ctg (10.9.2004 17:49:15)

Sm v 36. tednu in drugač je mene tudi v porodnišnico poslal na ctg - sej vem, dodatni pregled nikoli ne škodi, sam pač nism pričakovala, da me bo poslal na to, je blo pa tko na hitrco, sm mogla kar direkt iz posvetovalnice it tja. Sm se pa mal zamislla, ko sm tm pol ure ležala - še mal, pa bom vidla mojo pikico (rok mam drgač 12.10.), lahko sm pa že zelo kmal na "sosednji" mizi, kjer rojevajo. Res je obdobje nosečnosti eno najlepših, zato hitro mine, bo pa obdobje z otročičkom verjetno še lepše.

LP

brinaa -> ctg (10.9.2004 21:29:54)

Hej, jaz sem bila ravno včeraj prvič na CTG-ju, na dan ko sem stopila v 39. teden. Naslednji pregled imam šele na dan roka 23.09. Torej, brez panike, nekateri ginekologi te dajo na CTG že kak teden bolj zgodaj, v glavnem pa je verjetno dovolj, če ga imaš čisto pri koncu nosečnosti.
Jaz tudi malo računam na polno luno, mi je g. rekel, da verjetno ne bom rodila pred rokom. Mi je žal, da se nosečnost izteka, sploh mi ni bilo težko. res lepo, a ko vem, kaj lepega me čaka, se z veseljem poslavljam od nosečkinega stanja.
LP

SILVA -> ctg (10.9.2004 23:11:25)

Jaz sem imela ctg že od 34 tedna naprej,vsak teden.
lp

mala -> ctg (11.9.2004 8:22:28)

Tudi jaz sem imela ctg od 36.tedna s tem pa preverjajo če bi imela mogoče že taprave popadke, da ti jih lahko pravočasno ustavijo in da se ne bi žačela prekmalu odpirat-brez skrbi tako samo malo kontrolirajo če je vse o.k.:metulj:

:sloncek:

ZARA -> ctg (11.9.2004 8:54:05)

jst sm tut hodila na ctg 5 tednov,zadnje 14 dni vsak 2 dan,uffffff napor:zmeden:...
papa:metulj:

maja24-2 -> ctg (11.9.2004 20:29:19)

Tudi jaz sem imela do sedaj že dva sem pa v 36t PDP 10.10. popadki so bili prvič na 8 min pred tednom pa na 7 min sam zaenkrat jih še ne čutim. Dala pa me je tudi potem na UZ in rekla da je posteljica že precej zrela, ni pa nič omenila da bi bilo lahko kaj prej.
V ponedeljek mem spet pregled pa bomo videli..
Lep pozdrav

Stran: [1]