|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
26.3.2007 20:32:06   
pikapolona2
Ja pikapolona in Brina imata torke in četrtke rezervirane za miganje.....se mogoče vidimo v sredo Peli.....Sandra a veš da sm še nate mislna...ker ob 13 oo danes sva pa potem celo midve šle na sprehod prav do tvoje vasi....ampak sm imela mobi doma....pa še hitro sva se mogli vrnit ker smo potem šli v LJ.

Pozdravljena Urša!

PP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.3.2007 20:33:51   
Anonimen
A hodite v Mega center?

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
26.3.2007 21:24:07   
pikapolona2
Če sprašuješ mene Nataša hodiva v Aerofit na Primskovem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
27.3.2007 7:16:05   
dory
ares...katero vadbo v aerofitu pa?
jst hodim k moniki na body pump in sem cist prevec notr padla :)

Neposredna povezava do sporočila: 254
27.3.2007 7:35:32   
pikapolona2
teja jst sm se na easy...jst hodim na vadbo mami in dojenček....kakšen body pump he he he he huser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.3.2007 9:11:51   
Anonimen
Pikapolona2!
Sem mislila, da hodiš v Megacenter, ker imajo tudi tam ob torkih in četrtkih telovadbo za malčke in sva se midva s tamalim vpisala pred kratkim.
Pa šele zdaj vidim, da je tvoja malčica stara šele 5 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 256
27.3.2007 16:00:47   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

teja jst sm se na easy...jst hodim na vadbo mami in dojenček....kakšen body pump he he he he huser posted image user posted image user posted image user posted image

eh itak da ne smem bit vec na easy...nek morm nabrat energijo,k jo ma tamal za ene tri mulce skup :)

Neposredna povezava do sporočila: 257
27.3.2007 16:21:31   
pikapolona2
sam dans je pa en cuden dan...men se tolk nc ne da...pa dve kavi sm že spila pa sm še vedno zaspana...tamala pa budna in ready za akcijo...help!user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 258
27.3.2007 16:22:55   
pikapolona2
skoz pozabljam na šumnikme...na Macu jih nisem imela...pa me zdej mal zeza...se opravičujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
27.3.2007 17:08:40   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sam dans je pa en cuden dan...men se tolk nc ne da...pa dve kavi sm že spila pa sm še vedno zaspana...tamala pa budna in ready za akcijo...help!user posted image

prid po mojga mulca...navs vec zaspana:)

Neposredna povezava do sporočila: 260
27.3.2007 17:21:55   
Peli
teja - kolk je pa tvoj otrok star?
Punce se morm kuj javt, da jutr ne morm na špancer k dobim obiske. Če pa bom potem vseen šla vn pa se slišmo - Pikapolona, Urša, Sandra?
Sandra pa jutr pred patronažno ne omenjaj kravjega mleka user posted image .
Mi smo se pa dones z Uršo in Nejcem sprehajal, smo šli proti Naklem... v glavnem je blo prav fino, Aljaž je skor celo pot spal. Trenutno pa spet spi, jest pa sm hitr mal na RR pogledat, če je kej novga.
Lepo se mejte

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 261
27.3.2007 18:45:10   
pikapolona2
evo sm šla mal drva zlagat ....sm se kr zbrihtala...ta mala je pa zraven v vozičku zaspala...je dragi z motorku žagal ona pa nč...hehe

Peli ta teden pa nikakor skp ne pridemo...sandra nas pa itak kr mal ignorira se mi zdiuser posted image ....hehe...nč ne piše...nevem kam so ta internet prestavl...k tašči v spodnji štuk???

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.3.2007 21:04:05   
Sandra*
oj!

Peli: Danes ko si mi poslala sms sem bila ravno v medvodah. Gin. sem imela ob pol dveh, pol sm bla še mal doma in prišla domov šele popoldne. Jutri pa naju tudi ne bo ker čakava patronažno, potem pa greva v lj, ker bo pradedek marku kupil zappa, ga ena na bolhi prodaja, pa sem mu danes omenila, pa je bil takoj za da mu ga on kupi. Jupiuser posted image user posted image user posted image to sem bila vesela.

V četrtk pa mamo avgustovke srečanje. V petek mava pa čas.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 263
28.3.2007 7:58:13   
Urša08
Dobro jutro!

Midva sva letela včeraj k mojim in znava bit tam do petka, tako, da ne bo nič s sprehodi. Upam, da se bomo drug teden dobile, da še vaju spoznam pikapolona2 in Sandra.

Peli jutri ne morem na srečanje v Kranj. Bo že enkrat ratalo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.3.2007 8:50:24   
pikapolona2
Peli jst sm doma...tak da ce se vama bo dalo špancirat ko bodo obiski mimo se javi...
P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.3.2007 9:23:44   
žiža
no, da se še jaz malo javim.
Meni ne nese, da bi se za več dni naprej menila, ker nikoli ne vem kakšna bo situacija.  v glavnem, danes mi je tavelika pobegnila v arstvo tako da sva s tamalim sama. Če je katera iz našega konca za čvekec  sem jaz tud za. Čas imam pa do 12 ih.

Neposredna povezava do sporočila: 266
28.3.2007 9:41:45   
Sandra*
Oj gorenjke!

Jaz čakam patronažno, da pride.

Mark še vedno kašlja. Sem ga danes oblekla v eno novo trinerkico (da bo lep k pol greva), evo kuj jo je pobruhal in je že v pranjuuser posted image . To je njemu v veliko veselje.

Lp

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.3.2007 14:34:23   
Peli
Pikapolona2 - sm šele zdele vidla kaj si zjutrej pisala - sm ti očitno brala misli user posted image .

Sandra - fino da se ti je dedi tkole ponudu. A potem si se vseen odločla za Zappa. Kaj pa je patronažna novga povedala?

Žiža - res bi se loh enkrat dobile - sej Tržič ni tolk deleč - sam je fino da vsaj kšn dan prej mal vemo računat... Te jutr ne bo na kavico?

Sej jutr še drži, a ne ? Ob 10h v Planetu? barba, ajdan, teja? Še kkšna?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
28.3.2007 15:30:30   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Za naju še drži! Zamudiva enih 15 minutk, prideva pa sigurno. Da se bom lahko spet malo naletala za njim! Danes sem ga lovila od cvetličarne (seveda notri - med vso stekleno kramouser posted image ) pa do Planike user posted image  user posted image . Pravi podvig glede na moj trebuhuser posted image .

Glede na napovedano vreme itak ne bo kaj drugega počet kot biti notri.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 269
28.3.2007 15:51:02   
dory

teja - kolk je pa tvoj otrok star?
Punce se morm kuj javt, da jutr ne morm na špancer k dobim obiske. Če pa bom potem vseen šla vn pa se slišmo - Pikapolona, Urša, Sandra?
Sandra pa jutr pred patronažno ne omenjaj kravjega mleka user posted image .
Mi smo se pa dones z Uršo in Nejcem sprehajal, smo šli proti Naklem... v glavnem je blo prav fino, Aljaž je skor celo pot spal. Trenutno pa spet spi, jest pa sm hitr mal na RR pogledat, če je kej novga.
Lepo se mejte

moj otrok bo mel ze tri leta :)...se prav smo mislil da smo iz tahuj ven, pa se spet zacenja :

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 270
28.3.2007 15:52:07   
dory

Pikapolona2 - sm šele zdele vidla kaj si zjutrej pisala - sm ti očitno brala misli user posted image .

Sandra - fino da se ti je dedi tkole ponudu. A potem si se vseen odločla za Zappa. Kaj pa je patronažna novga povedala?

Žiža - res bi se loh enkrat dobile - sej Tržič ni tolk deleč - sam je fino da vsaj kšn dan prej mal vemo računat... Te jutr ne bo na kavico?

jst sem za, ampak ne dopoldne..pa se jutr sefe pride,tko da zal...popoldne pa anytime:)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 271
28.3.2007 15:53:23   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

no, da se še jaz malo javim.
Meni ne nese, da bi se za več dni naprej menila, ker nikoli ne vem kakšna bo situacija.  v glavnem, danes mi je tavelika pobegnila v arstvo tako da sva s tamalim sama. Če je katera iz našega konca za čvekec  sem jaz tud za. Čas imam pa do 12 ih.

žiža moja, jst mislim nate...upam,da se nam rata v kratkem kej dobit ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.3.2007 20:56:38   
Sandra*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tok sem jezna na tole našo patronažno. Spet me je .... in ni prišla, ker.....ima tok dela. Matr sj zarad mene tut če je ni, raj vidm, kokr pa da jo pol čakam, ne grem vn s tamavmu in pol opoldne privihra mem, da zle nima časa, in da bo pršla v petek. Ampak v petek jo bom pa ziher klicala, ker bi rada Marka mal ven pelala ne pa da sem do povdneva not.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zappa smo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image , jupiiii je prav lep, črne barve. Poleg zappa pa mu je kupil še polžka od tomya, takega kot ga ima Brina od pikapolone.

Jutr mamo srečanje avgustovk v lj, bo spet pestro!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.3.2007 21:44:13   
Peli
Sandr - a potem ste novga kupl? Patronažno sm jest ponavad kr zjutrej poklicala kdaj pride. - sm pač mal sitna...

Jutr se vidmo...
LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
28.3.2007 22:24:44   
žiža
Planetuser posted image   kje je to in kaj je to user posted image
jutri na žalost ne bo šlo. Moj možek namreč za 4 dni odhaja in ga moram dopoldne še maksimalno izkoristiti user posted image
Če kateri v petek paše kej kofetkat sem pa eventuelno jaz tud za stvar user posted image

teja, meni se meša od vsega... kako si kej v petek popoldne. Če imaš kaj frej se lahko kej zmeniva. Knjiga je fajn. na določene stvari gledam zdej iz drugih dimenzij in videti so lepše user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?