Dr. Neli Petrović?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


bibyzan -> Dr. Neli Petrović?? (15.1.2007 20:01:56)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]OOOOJJJJ!
Mene pa neki zanima. Če ima katera dr. Neli Petrovič v MB in kako se ji zdi. Namreč zanim me predvsem z vidika obravnave [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] (predvsem koliko UZ vam je naredila),.....Se namreč prestavljam od svojega G, pa me je strah da slučajno ne bi šla na slabše(NO, SKORAJ SLABŠE NE MORE BIT). Moj baje naredi samo tri UZ, G okrog pa več (tudi če je nosečnica zdrava). Vem, da preko zavarovanja pripadajo trije UZ, v kar se ne šteje NS, ki jo itak narediš po lastni želji.
Moj G mi je UZ naredil v 7.T, ko sm se šla pokazat da sm noseča, sedaj sm v 11.T, pa me seveda zanima kak že zgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]in predvsem če je vse ok. Kolegici iz šole za zgodnjo nosečnost ga je nardil na začetku, sedaj pa še nič, pa je v 20t (na nuhalno je šla samopl) A ni to mal?
Prosim odgovorite mi, mogoče pa mislim narobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
LP, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]Bibyzan, 11T




Anonimen -> RE: Dr. Neli Petrović?? (15.1.2007 21:00:46)

hey!

Ful jo hvalijo, moja kolegica tud hodi k njej pa je zelo zadovoljna. Njen je v nosečnosti nardila 9 UZ-jev, sam možno da tud zato, ker je mela težave.

No bistvo zakaj ti odgovarjam na post je, da sem se tud sama odločla zamenjat G, sem v 15T, pa sem ful hotla k Dr. Neli Petrovič, pa sem ful klicala tja pa vztrajala, no na koncu mi je sestra rekla, da ne jemjlje novih pacientk?

A ti si pa prišla notr? Si se že naročla? Al se maš samo namen se naročit pri njej?




Anonimen -> RE: Dr. Neli Petrović?? (15.1.2007 21:11:05)

Katerega ginekologa imaš pa sedaj?




Anonimen -> RE: Dr. Neli Petrović?? (15.1.2007 21:45:30)

heY!

No zaj ne vem, če je blo vprašanje namenjeno meni ali začetnici tega posta. Jaz imam Dr. Kolarič, do nosečnosti sem bila ful zadovoljna z njo, zdaj pa se še sam za glavo držim, vsako malenkost je treba vlečt z nje, ko sem mela probleme sem jo klicala po tel...misliš da se je hotla javit..prav zatežit sem mogla parkrat, da mi je pol sestra dala uro kdaj naj pokličem. No ne vem...mogoče slab dan...sam slabi mesci pa tud ne morjo bit...al pa mam pač tako srečo da vedno pridem ko ona vstane na levo nogo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
No zdaj mam pregled v pon, še vedno pri njej pa bomo vidli kako bo.




Eca -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 8:12:22)

Jaz hodim že 3 leta k dr. Petrovičevi. To je moja 2. nosečnost pri njej, tako da vam lahko povem  iz prve roke....

Glede UZ, naredi res samo 2 ali 3, če je s teboj vse ok. Če pa je kakšen sum, da kaj ni ok, potem jih naredi pač več.
G. je sicer super, vzame si čas, je prijazna, strokovna,....same pohvale.

Žal pa je tukaj nekaj "zank"
Naročanje po tel. je prava borba s telefonom. Nikoli res nikoli nisem klicala manj kot 15 krat, preden sem dobila linijo, pa še potem ni nujno, da me je sestra naročila, ker je imela gužvo in je rekla, naj pokličem kasneje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!!!!!!

Najbolje se je iti naročiti kar osebno tja.
Ko pridem na pregled, je vedno druga sestra tam, cela zmedena, pred vrati stojijo  3 nosečke, pa 5 najstnic za tabletke, pa še kaka starejša tetka....da o čakalnici ne govorim, katastrofa. Še nikoli nisem prišla prej ko po 2 urah čakanja na vrsto. Moj je vsakič penil, češ če nosečke nimajo prednosti. A kaj ko je polovica čakalnice nosečk[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kaj naj še rečem? Če te ne moti vse ostalo, preden prideš do g. potem jo izberi.

Lp, Eca




bibyzan -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 8:25:50)

Pozdavljene!!

Da odgovorim vsem:
Teika-jst se še nism naročila k njej, sm pa klicala decembra ful dolgo, menda en teden, da so se končno javli. Tista sestra mi je rekla, da G ni do 16.01. Zato zdej sploh nism več klicala.
Zvesta-sploh nism iz MB, ampak čist iz drugega konca (bolj proti Celju), tak da imam svojega G v domačem kraju.
Eca-ja, se mi je kar zdelo da bo tak zgledlo. Osebno se mi pa tud ne splača it naročat tja, moram nardit celih 40 km. Mi pa tud velik pomenim, da je sestra obnašanja kot se šika.
Svojga G sm mislila zamenjat predvsem zaradi tega, ker druge pravijo, da je že marsikaj zaj....Drugače se je men zdej na prvem pregledu zdel ful super. Ja, za naprej bom pa vidla v petek. Menda naj bi se tud slabše spoznal na UZ (baba čula, baba rekla), ampak sej na NS greš drugam (jst k dr. Pelkičevi). Me zanima al morfologijo dela osebni G al tud greš drugam??

No, pa lep pozdrav vsem, pa hvala za odgovore.




Eca -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 9:48:29)

Če je vse ok - če nimaš nekih genetskih težav v rodu, pol ti naredi morfologijo dr. Petrovičeva, sicer pa ti da napotnico za mb porodnišnico. Take izkušnje imam jaz.

Lp, Eca




Eca -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 9:56:50)

Zdaj ko dr. Petrovičeve ni bilo, sem bila naročena k dr. Ozimičevi. Ima isto tel. št. in ordinacijo kot dr. Petrovičeva. Sem bila prijetno presenečena - zelo prijazna, strokovna, super.... a kaj ko je vse ostalo od naročanja naprej enako katastrofalno kot pri dr. PEtrovičevi. K njej hodi tudi moja prijateljica in jo stalno hvali. Če sprejema nove pacientke pa ne bi vedela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp, Eca




malecka_mateja -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 10:13:17)

ojla!
tudi jaz  imam neli in je res super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
same pohvale!naredi ti ziher 3 uz vsaki nosečki tako da meni je blo ok!
glede klicanja in naročanja pa tak imajo ure določene kdaj pokličeš in se naročiš in če res takrat pšokličeš ni blema in se da vse zmenit>!če pa kličeš v drugem času pa res sestra nima časa!
sicer pa ko si tam te vedno za naprej naroči tako da klicat sploh ni potrebno!je pa res da ima ful gužvo in je malo čakanja!
ampak pri meni vse slabe strani odtehta to da je ena a zdravnica in da se res zavzeme za pacientko!pa tudi sestre so prijazne vsaj kolko mam jaz izkušenj!je bla ena tečna sam so jo odpustli!
tako da z moje strani same pohvale![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




jasnika -> RE: Dr. Neli Petrović?? (16.1.2007 10:42:42)

tudi jaz imam petrovičevo in mi je res super, res je ja da nareedi samo 3uz, ampak jaz sem imela skoz neke težave in mi je naredila uz ob vsakem pregledu, tako da če kaj ni vredu ne špara z uz, če pa je vse ok pa tako ni potrebe po več uz.
glede klicanja po tel, pa vam jaz proporočam da pokličete centralo zd. doma in jim tam rečete da se vam ne oglasijo in vas bojo vezali, IN DELIJE, dvignejo takoj, PREVERJENO[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LP




Stran: [1]