BIORESONANSA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

marli -> BIORESONANSA (15.1.2007 14:55:40)

Veliko je že bilo povedanega, a vseeno mi manjka ena ključna informacija;
zadovoljne ste z Rogaško - S kom? Sodeč po telefonskih št.,ki ste jih nekatere izmed vas posredovale, gre očitno za različne terapevte.
Prosim vas, vse, ki imate izkušnje, napišite poimensko, le tako bom sigurna, da bom tudi za svojega piščančka izbrala pravo zdravljenje.
Hvala vsem za delitev vaših izkušenj.

Pi-kica 1 -> RE: BIORESONANSA (15.1.2007 16:01:17)

Pozdravljena!

Z Rogaško imam veliko izkušenj - dala sem že skozi vse njihove terapevtke in prav vse so name naredile dober vtis. Ne bi ti mogla nobene posebej priporočit, meni so se vse zdele v redu. Itak se med seboj dogovarjajo, tako da meni je čisto vseeno, h kateri peljem mojega pikeca.

LP in veliko uspeha na bioresonanci.

Pi-kica

marli -> RE: BIORESONANSA (16.1.2007 12:21:48)

A gre za eno samo ambulanto? In to abmulanto Niegelhell Brigita s.p.?

Alisa -> RE: BIORESONANSA (17.1.2007 9:04:06)

Ja samo ena ambulanta je.

Pi-kica 1 -> RE: BIORESONANSA (17.1.2007 15:52:14)

Ambulanta je samo ena, terapevtke so pa tri ali štiri. Največ izkušenj ima verjetno gospa Brigita. 

piščanc -> RE: BIORESONANSA (19.1.2007 16:25:06)

mi mislim da smo imeli iz te ambulante eno Karin, nisem pa prepričana

smo pa zadovoljni z njimi

sanjula -> RE: BIORESONANSA (25.1.2007 10:39:38)

Nas je testirala Ksenija Gorišek, mlada terapevtka, zelo simpatična in prijazna. Ona je delala test, zraven pa je bila še ena terpevtka, ki si je zapisovala rezultate. Mislim, da nimaš kaj zgrešit katerakoli ti bo že dodeljena, ker so najbrž vsi strokovno podkovani, sicer pa vse delo tako ali tako opravi instrument, potem pa ti dajo navodila in napotke kako se boriti z alergijami oziroma z nevšečnostmi zaradi katerih si prišel do njih.

Stran: [1]