RE: DO KDAJ LUPINICA? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


domci -> RE: DO KDAJ LUPINICA? (19.1.2007 14:38:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Hm... drugače večina lupinic ni mišljena za daljše bivanje otroka v njej, niso tako dobre za hrbet.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



Nam so jo pediatri svetovali pri treh mesecih naj ga damo not malo sedet.  Če se drža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] nebi popravila bi moral hodit na fizioterapijo, tako smo pa ravno z lupinico popravili držo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].   Imamo pa tako lupinico da se dajo paščki premikat in mu lepo pridejo čez rame.

Se ravno zdele gunca ko nor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Maleal -> RE: DO KDAJ LUPINICA? (19.1.2007 14:44:55)

Nekje pri 7 mesecih,je bila zima in sem ga z bundico komaj v jajčko spravla.




Maxica -> RE: DO KDAJ LUPINICA? (19.1.2007 17:46:41)

Mi smo prvega otroka tudi dali pri nekako dopolnjenih 6 mesecih. Je pa imel takrat že 9 kg in je lepo sedel. Za drugega bomo pa sproti videli. Prej, kot pri pol leta, zihr ne.




Anonimen -> RE: DO KDAJ LUPINICA? (19.1.2007 20:10:39)

Sicer nisem natančno brala, kakšni so bili odgovori, ampak otrok je prerasel lupinico, ko ima glavo višje kot višina lupinice. In pa,  ko je začetek naramnic POD otrokovimi rameni.

Tako je pravilno in varno, pa ne glede, ali je otrok star 5., 6. ali 9. mesecev ali pa eno leto.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]