Zanositev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Amandica -> Zanositev (14.1.2007 9:12:19)

Pozdravljeni!
Midva s fantom se že kar nekaj časa-mesecev trudima zanosit,pa nama nekak noče uspet.Zdaj se bo slišalo mogoče malo noro,ampak glede na to,da imama doma muco,a je možno,da bi tud to lahko vplivalo na najine težave z zanositvijo?

Hvala za odgovor.

stunfek -> RE: Zanositev (14.1.2007 9:24:19)

Ne, Amandica. Muca pa res ne more imeti nič s tem. Da se ne boste revčke probali znebiti samo zaradi tega. Jaz imam doma mačko in psa in sem ju imela tudi preden sem zanosila.
Saj najbrž si si prebrala kje, da je čisto normalno, če zanosiš kadarkoli v prvem letu poiskušanja. Šele po tem pogledaš stvari še z drugega zornega kota oziroma se oglasiš s tem problemom pri zdravniku. Kar veselo se trudita naprej in bo že uspelo!

honey -> RE: Zanositev (16.1.2007 14:09:36)

Se strinjam s Stunfekom! Muca nikakor ne vpliva na to, da "ne moreš" zanosit. Tudi mi smo imeli muco doma, pa sem zanosila, sicer je trajalo precej dolgo, ampak ratalo pa je. Glej, malo pobrskaj po forumih in boš videla, da imaš vsak mesec "samo" 25 % možnosti, da zanosiš, zato veselo na delo[sm=sloncek.gif], če pa v roku 1 leta ne uspe, pa pojdi h ginekologu na posvet.

Srečno!

Stran: [1]