Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 14.1.2007 15:01:37
|
|
|
|
saša80
|
živjo.... od prvega pregleda pri zdravniku pa vse preizkave kar ti morejo nardit se vlečejo različno dolgo.. jaz hodim v mb že skoraj 3 leta pa sem šele zdaj prišla na čakalno za ivf, vmes so pa mi naredili hsg, laparoskopijo, 3 inseminacije...mislim, da je to odvisno od same diagnoze in starosti pa še kaj drugega.. različno od vsake posameznice... aja, glede poroke pa ne rabiš skrbet,..midva nisma poročena in tudi skupaj nisva prijavljena na istem naslovu in na to sploh nihče ne gleda... upam, da sem ti kaj pomagala..
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 15.1.2007 19:54:59
|
|
|
|
zvezdica26
|
ne morem verjeti, 3 leta?!? sem čisto šokirana. jaz imam drug mesec komaj prvi pregled pri dr. Drobniču na kliničnem, ker ima moj dragi preveč počasne plavalce. nama je bilo rečeno, da slabo leto. če bom morala čakati 3 leta se mi bo kar zmešalo.
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 15.1.2007 22:06:44
|
|
|
|
stunfek
|
Zvezdica, Zvezdica! Potrpi malo in o vsem povprašaj dr. Drobniča. Res je vse odvisno od posameznice do posameznice. Ko boš enkrat v postopku, pa kakršenkoli že ta bo bo vse lažje. Se bo začelo dogajati. Vse vprašaj kar te zanima. Kar listek si napiši, da ne boš kaj pozabila. Ne bo se ti zmešalo. Bodi pozitivno nastrojena. Optimistična. Saj bo! Sploh te ne poznam, pa bi te kar objela in potolažila, da boš slej ko prej dobila svojo zvezdico v bušija. Glavo pokonci in optimizem v žepe!! Poročaj kako je šlo pri dr. Drobniču...
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 6:19:34
|
|
|
|
zvezdica26
|
oh hvala snufek za pozitivne besede, si mi kar polepšala dan. ti dolgi 2 leti poskušanja sta se tako vlekli, če samo pomislim, da bom morala še tako dolo čakati, mi gre kar na jok. niti ne vem kaj me sploh čaka, tako da ima sedaj manjšo krizo kar se tega tiče. ampak saj vem, nekoč nam bo vsem uspelo, da dobimo svoje bebice . veliko sreče vsem
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 7:26:25
|
|
|
|
saša80
|
joj nisem mislila katere razžalostit s tem, ko sem napisala 3 leta čakanja...res je odvisno od vsake posameznice... in pri meni se je pač zavleklo..imam pa kolegico ki je začela z zdravljenjem 1 leto kasneje in ima doma zdaj že pupu staro skoraj 3 mesece, tako da punce ne obupat, vse nas čaka sreča, ene prej ene pa kasneje...ampak vse pridemo na vrsto..
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 19:16:58
|
|
|
|
pupa_b
|
Pozdravljene vse bododoče mamice in vse tiste, ki to že ste! Sem nova na tej strani in sem se odločila, da je ta rubrika prva, kamor bom kaj napisala. Namreč, drug teden imam prvi pregled v ambulanti za nepolodnost v Mariboru. Že več kot leto je, od kar se trudiva, da bi dobila , zato me je moja ginekologinja dala na preiskave, ker imam tudi sicer nekaj zdravstvenih težav. Zelo, zelooo si želiva dojenčka, zato me tudi glava že daje - ne morem nehati misliti na to!!! Nekaj sem brala o Klomifenu, pa ne vem prav, kaj to sploh je in v kakem primeru ti zdravnik predpiše to zdravilo. A mi lahko katera pomaga? Hvala Pozdravček vsem tukaj prijavljenim!
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:17:42
|
|
|
|
andreja2000
|
pupa_b Klomifen trenutno jem sama.Služi pa za spodbujanje O.Dobila sem ga,ker dolgo časa nisem zanosila.Sedaj ga jem peti mesec in ga imam še za en mesec.23.4 -če še nam do takrat ne rata,pa imam pregled v ambulanti za neplodnost v MB . Vsem želim,da bomo končno zagledale .
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:20:00
|
|
|
|
pupa_b
|
O, Andreja, hvala A ti je to predpisala tvoja ginekologinja? Meni tega namreč sploh ni omenila:-(
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:23:23
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,predpisal mi ga je moj G.Je kar nekaj deklet,ki jim je uspelo zanositi z klomifenom.Čisto odvisno pa je od odločitve tvojega G,če ti ga predpiše ali ne.
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:26:20
|
|
|
|
pupa_b
|
A si šla prej na kake preglede, preden ti je gin. to predpisal, al se je kar sam odločil, da ti da?
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:33:31
|
|
|
|
andreja2000
|
pupa_b meni so rekli da je prvi pregled v bistvu le pogovor.No prvi pregled bi pa naj imela pri dr. Gavričevi ali nekako tako. Tudi midva se že skupno trudiva za tri leta.V tem času sem dvakrat zagledala ,vendar sta se nosečnosti žalostno končali.Sedaj pa se trudim ponovno zanositi 20 mesecev.
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 16.1.2007 20:36:27
|
|
|
|
andreja2000
|
moj G me je pregledal z UZ in mi nato predpisal klomifen.Drugih preiskav nisem imela.
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 17.1.2007 18:04:53
|
|
|
|
cukica
|
Zivjo! Hvala saši,ki mi je povedala koliko časa traja.Zanima me pa za lj.,ker sem naročena pri Dr.Ribičevi. Hvala za vse in skupaj upamo,da se bo vsem uresničila želja,da bi postale mamice.
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 17.1.2007 21:10:51
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 prvi pregled bi pa naj imela pri dr. Gavričevi Andreja tudi jaz hodim k dr. Gavričevi: zdravnica o kateri lahko govorim samo v superlativih Čakam na (enkrat za spremembo res nestrpno!!!), saj me čaka HSG operacija ... in res je, da je prvi obisk ambulante razgovor
< Sporočilo je popravil tosja -- 17.1.2007 21:11:59 >
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 17.1.2007 21:34:07
|
|
|
|
pupa_b
|
Halo, Tosja! Ej, tudi jaz grem k dr- Gavričevi drug teden na prvi pregled. Kaj pomeni razgovor? A sploh te ne pregledajo, ali kako? Te napotijo še na kake preiskave?
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 17.1.2007 21:56:32
|
|
|
|
tosja
|
pupa v dobrih rokah si!!! Prvi pregled je zgledal takole: jaz in sva malce prestrašena spoznala najino Vido, kot jo rada v pogovoru imenujeva V kartoteko si je zabeležila - od kdaj imam M, kako dolge,... kako dolgo se trudiva zanositi, o morebitnih prejšnjih boleznih,,... in to je to!!! Dobiš tudi napotnice za odvzem krvi in UZ. To je začetek! Kri pa daš med 2 in 5 dnem M in mislim da okoli 22 dne (se ne spomnim več), ti pa to zapišejo na napotnice. Aja pa veš kaj ti še predlagam: tvoj si naj gre čimprej po napotnico za spermiogram (ki ga bo tudi opravil v tej prvi fazi) k svojemu osebnemu zdravniku. Midva sva bila zelo pohvaljena, ker je to že imel urejeno (drugače se ti to zaradi napotnice samo še zavleče) In to je to! Moje krvne preiskave (hormoni, ščitnica) so bili vredu, tudi plavalčki so ok, na UZ pa so ugotovili, da imam po vsej verjetnosti polip. Tako, da komaj čakam , da pokličem in grem na operacijo Gavričeva mi je vse lepo razložila, kaj bo naredila, kako bo operacija potekala... Je res enkratna zdravnica! Moram pa povedati, da so tudi vse sestre zelo prijazne, pa tudi dr. Reljič, ki mi je delal UZ (dvakrat) je super! Tako pravi tudi moj , ker hodi k njemu (rezultati spermiograma) imajo kontrolo oz. ivejo izvide spermiograma pri dr. Reljiču ali dr. Vlaisavljeviču Upam, da sem ti kaj pomagala! Držim pesti, da nama letos uspe lp, tosja
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 17.1.2007 22:42:01
|
|
|
|
pupa_b
|
Tosja, zelo si prijazna, da si mi vse to razložila Hvala Sporočim, kako in kaj so rekli na prvem pregledu (ponedeljek ga imam), Tudi jaz držim pesti za vse nas, da
|
|
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 18.1.2007 12:40:23
|
|
|
|
tosja
|
pupa saj bo je imel danes izvide pri dr. Reljiču plavalčki so Jaz pa nestrpno čakam tečko , tokrat pa res!!!!!!!!!!!! Da gremo naprejjjjjjjjjjjj po
|
|
RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan... 19.1.2007 8:57:37
|
|
|
|
saša80
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 prvi pregled bi pa naj imela pri dr. Gavričevi Andreja tudi jaz hodim k dr. Gavričevi: zdravnica o kateri lahko govorim samo v superlativih Čakam na (enkrat za spremembo res nestrpno!!!), saj me čaka HSG operacija ... in res je, da je prvi obisk ambulante razgovor ja Gavričeva je res najboljša zdravnica..... sploh nimam besed s katerimi bi jo pohvalila, ker je res super skratka vsi v mariborski ambulanti so vredni lepe lepe pohvale..
< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.1.2007 9:00:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Dilema - imeJanjikaaaaKdo bo dojenčku izbral ime?Oba s fantom (
86%)
Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (
3%)
Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (
3%)
Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (
6%)
Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (
2%)
Mama/prijateljica/sestra/.... (
1%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!