|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa mine od prvega pregleda do zanosi...
13.1.2007 14:43:10   
cukica
 Živjo!

Imam eno vprašanje. Zanima me koliko časa po prvem pregledu in pogovoru z dr. se začne vse skupaj odvijat? (PREISKAVE, PUNKTIRANJE ODDAJA SEMENA...) Zanima me ali je kakšen problem, ker s partnerjem nisva poročena,ker vem da so mi rekli da sem mlada in naj bi še počakala ampak ,ker nimam nobene možnosti,da bi zanosila po naravni poti sem se mogla prijavit šele sedaj.

Upam, da mi boste znale povedati.Hvala in lp

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 15.1.2007 0:12:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časamine od prvega pregleda do zan...
14.1.2007 15:01:37   
saša80
živjo....

od prvega pregleda  pri zdravniku pa vse preizkave kar ti morejo nardit se vlečejo različno dolgo.. jaz hodim v mb že skoraj 3 leta pa sem šele zdaj prišla na čakalno za ivf, vmes so pa mi naredili hsg, laparoskopijo, 3 inseminacije...mislim, da je to odvisno od same diagnoze in starosti pa še kaj drugega.. različno od vsake posameznice...
aja, glede poroke pa ne rabiš skrbet,..midva nisma poročena in  tudi skupaj nisva prijavljena na istem naslovu in na to sploh nihče ne gleda...

upam, da sem ti kaj pomagala..

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 19:54:59   
zvezdica26
ne morem verjeti, 3 leta?!? sem čisto šokirana. jaz imam drug mesec komaj prvi pregled pri dr. Drobniču na kliničnem, ker ima moj dragi preveč počasne plavalce. nama je bilo rečeno, da slabo leto.
če bom morala čakati 3 leta se mi bo kar zmešalo.user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 22:06:44   
stunfek
Zvezdica, Zvezdica! Potrpi malo in o vsem povprašaj dr. Drobniča. Res je vse odvisno od posameznice do posameznice. Ko boš enkrat v postopku, pa kakršenkoli že ta bo bo vse lažje. Se bo začelo dogajati. Vse vprašaj kar te zanima. Kar listek si napiši, da ne boš kaj pozabila. Ne bo se ti zmešalo. Bodi pozitivno nastrojena. Optimistična. Saj bo! Sploh te ne poznam, pa bi te kar objela in potolažila, da boš slej ko prej dobila svojo zvezdico v bušija. Glavo pokonci in optimizem v žepe!! Poročaj kako je šlo pri dr. Drobniču...

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 6:19:34   
zvezdica26
user posted image  oh hvala snufek za pozitivne besede, si mi kar polepšala dan. ti dolgi 2 leti poskušanja sta se tako vlekli, če samo pomislim, da bom morala še tako dolo čakati, mi gre kar na jok.user posted image niti ne vem kaj me sploh čaka, tako da ima sedaj manjšo krizo kar se tega tiče. ampak saj vem, nekoč nam bo vsem uspelo, da dobimo svoje bebice user posted image .
veliko sreče vsem

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 7:26:25   
saša80
joj nisem mislila katere razžalostit s tem, ko sem napisala 3 leta čakanja...res je odvisno od vsake posameznice... in pri meni se je pač zavleklo..imam pa kolegico ki je  začela z zdravljenjem 1 leto kasneje in ima doma zdaj že pupu staro skoraj 3 mesece, tako da punce ne obupat, vse nas čaka sreča, ene prej ene pa kasneje...ampak vse pridemo na vrsto..

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 19:16:58   
pupa_b
Pozdravljene vse bododoče mamice in vse tiste, ki to že ste!
Sem nova na tej strani in sem se odločila, da je ta rubrika prva, kamor bom kaj napisala. Namreč, drug teden imam prvi pregled v ambulanti za nepolodnost v Mariboru. Že več kot leto je, od kar se trudiva, da bi dobila user posted image , zato me je moja ginekologinja dala na preiskave, ker imam tudi sicer nekaj zdravstvenih težav. Zelo, zelooo si želiva dojenčka, zato me tudi glava že daje - ne morem nehati misliti na to!!!user posted image
Nekaj sem brala o Klomifenu, pa ne vem prav, kaj to sploh je in v kakem primeru ti zdravnik predpiše to zdravilo. A mi lahko katera pomaga? Hvalauser posted image  Pozdravček vsem tukaj prijavljenim!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 20:17:42   
andreja2000
pupa_b
Klomifen trenutno jem sama.Služi pa za spodbujanje O.Dobila sem ga,ker dolgo časa nisem zanosila.Sedaj ga jem peti mesec in ga imam še za en mesec.23.4 -če še nam do takrat ne rata,pa imam pregled v ambulanti za neplodnost v MB .

Vsem želim,da bomo končno zagledale user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2007 20:20:00   
pupa_b
O, Andreja, hvala user posted image  A ti je to predpisala tvoja ginekologinja? Meni tega namreč sploh ni omenila:-(

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2007 20:23:23   
andreja2000
Ja,predpisal mi ga je moj G.Je kar nekaj deklet,ki jim je uspelo zanositi z klomifenom.Čisto odvisno pa je od odločitve tvojega G,če ti ga predpiše ali ne.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2007 20:26:20   
pupa_b
A si šla prej na kake preglede, preden ti je gin. to predpisal, al se je kar sam odločil, da  ti da?

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2007 20:33:31   
andreja2000
pupa_b meni so rekli da je prvi pregled v bistvu le pogovor.No
prvi pregled bi pa naj imela pri dr. Gavričevi ali nekako tako.
Tudi midva se že skupno trudiva za user posted image  tri leta.V tem času sem dvakrat zagledala user posted image ,vendar sta se nosečnosti žalostno končali.Sedaj pa se trudim ponovno zanositi 20 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2007 20:36:27   
andreja2000
moj G  me je pregledal z UZ in mi nato predpisal klomifen.Drugih preiskav nisem imela.

Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 18:04:53   
cukica
Zivjo!

Hvala saši,ki mi je povedala koliko časa traja.Zanima me pa za lj.,ker sem naročena pri Dr.Ribičevi.

Hvala za vse in skupaj upamo,da se bo vsem uresničila želja,da bi postale mamice.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2007 21:10:51   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

prvi pregled bi pa naj imela pri dr. Gavričevi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja tudi jaz hodim k dr. Gavričevi: zdravnica o kateri lahko govorim samo v superlativih user posted image
Čakam na user posted image  (enkrat za spremembo res nestrpno!!!), saj me čaka HSG operacija user posted image

... in res je, da je prvi obisk ambulante razgovor user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 17.1.2007 21:11:59 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 21:34:07   
pupa_b
Halo, Tosja!
Ej, tudi jaz grem k dr- Gavričevi drug teden na prvi pregled. Kaj pomeni razgovor? A sploh te ne pregledajo, ali kako? Te napotijo še na kake preiskave?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 21:56:32   
tosja
user posted image user posted image user posted image  pupa v dobrih rokah si!!! user posted image user posted image user posted image

Prvi pregled je zgledal takole: jaz in  user posted image  sva malce prestrašena spoznala najino Vido, kot jo rada v pogovoru imenujeva user posted image
V kartoteko si je zabeležila - od kdaj imam M, kako dolge,... kako dolgo se trudiva zanositi, o morebitnih prejšnjih boleznih,,... in to je to!!!
Dobiš tudi napotnice za odvzem krvi in UZ. To je začetek! user posted image
Kri pa daš med 2 in 5 dnem M in mislim da okoli 22 dne (se ne spomnim več), ti pa to zapišejo na napotnice.
Aja pa veš kaj ti še predlagam: tvoj user posted image  si naj gre čimprej po napotnico za spermiogram (ki ga bo tudi opravil v tej prvi fazi) k svojemu osebnemu zdravniku. Midva sva bila zelo pohvaljena, ker je to že imel urejeno (drugače se ti to zaradi napotnice samo še zavleče)
In to je to!
Moje krvne preiskave (hormoni, ščitnica) so bili vredu, tudi plavalčki so ok, na UZ pa so ugotovili, da imam po vsej verjetnosti polip.
Tako, da komaj čakam user posted image , da pokličem in grem na operacijouser posted image
Gavričeva mi je vse lepo razložila, kaj bo naredila, kako bo operacija potekala...
Je res enkratna zdravnica! Moram pa povedati, da so tudi vse sestre zelo prijazne, pa tudi dr. Reljič, ki mi je delal UZ (dvakrat) je super! Tako pravi tudi moj user posted image , ker hodi k njemu (rezultati spermiograma)
user posted image  imajo kontrolo oz. ivejo izvide spermiograma pri dr. Reljiču ali dr. Vlaisavljeviču

Upam, da sem ti kaj pomagala!
Držim pesti, da nama letos uspe user posted image

lp, tosjauser posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 22:42:01   
pupa_b
Tosja, zelo si prijazna, da si mi vse to razložilauser posted image  Hvalauser posted image
Sporočim, kako in kaj so rekli na prvem pregledu (ponedeljek ga imam),

Tudi jaz držim pesti za vse nas, da user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.1.2007 12:40:23   
tosja
user posted image  pupa saj bo user posted image

user posted image  je imel danes izvide pri dr. Reljiču user posted image user posted image  plavalčki souser posted image

Jaz pa nestrpno čakam tečko user posted image , tokrat pa res!!!!!!!!!!!!
Da gremo naprejjjjjjjjjjjj po user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2007 8:57:37   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja tudi jaz hodim k dr. Gavričevi: zdravnica o kateri lahko govorim samo v superlativih user posted image
Čakam na user posted image  (enkrat za spremembo res nestrpno!!!), saj me čaka HSG operacija user posted image

ja  Gavričeva je res  najboljša zdravnica..... sploh nimam besed s katerimi bi jo pohvalila, ker je res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka vsi v mariborski ambulanti so vredni lepe lepe pohvale..

< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.1.2007 9:00:03 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.1.2007 13:11:41   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

ja  Gavričeva je res  najboljša zdravnica..... sploh nimam besed s katerimi bi jo pohvalila, ker je res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka
vsi v mariborski ambulanti so vredni lepe lepe pohvale..

user posted image  user posted image  user posted image  res je Saša user posted image
V dobrih rokah smo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Dilema - ime
Janjikaaaa

Kdo bo dojenčku izbral ime?

Oba s fantom (86%)

Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (3%)

Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (3%)

Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (6%)

Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (2%)

Mama/prijateljica/sestra/.... (1%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!