4 postopki brezplačni,kaj se šteje za 1 postopek? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> 4 postopki brezplačni,kaj se šteje za 1 postopek? (13.1.2007 14:19:22)

Pozdravljene!

Sem že  v postopku OBMP,čakam na transfer.Zanimam me,kaj se šteje kot en postopek?
Po stimulaciji z hormonskimi injekcijami sem "pridelala" 4 jajčne celice,ki so kvalitetne,ravno tako partnerjevo seme.Kolikšna je možnost,da zanosim v prvem poskusu?Stara sem 36 let.
Torej imam možnost iti 4x na transfer,če mi ustavijo en zarodek vsakič.Ali se to šteje za 1 postopek ali za 4,kolikor jih krije zavarovalnica?

Hvala za odgovore.

Nevedna

kapica -> RE: 4 POSTOPKI BREZPLAČNI,KAJ SE ŠTEJE ZA 1 POSTOPEK? (13.1.2007 15:42:42)

V postopek se steje tisto, ko dobis inekcije, sprej, ali podobne zadeve in gres na punkcijo. Ce imas v prvem postopku recimo 4 oplojena jajceca, in gres enkrat na transfer z dvema in drugic spet z dvema, se to steje kot en postopek. Nov postopek se zacne spet, ko dobis zdravila in mores dat celo zadevo cez. Tako da imas sedaj moznost iti 4x na transfer, preden zacnes z novim postopkom, ki se steje kot drugi.
Koliko imas moznosti se ne da kr tako reci. Nama je uspelo v drugo, pa sem 10 let mlajsa kot ti. Tako da je veckrat sreca v igri. 

Veliko srece[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Stran: [1]