matejabr -> RE: kdaj ste šle (če ste) na bolniško? (13.1.2007 20:37:49)
|
Meni je ginekologinja že pri devetih tednih svetovala bolniško, ker imam do službe okoli 100km in daljše vožnje naj ne bi bile priporočljive. Nekaj časa sem še hodila v službo, potem pa sem bila zaradi voženj res zelo utrujena, brez volje, pričele so se slabosti in sem ostala doma. Nosečke z dvojčki gredo v bolniško okoli dvajsetega tedna, če pa ni nič narobe pa mnoge delajo tudi dlje. Glede roka poroda pa sedaj ne moreš nič načrtovati. Na dan poroke lahko že rodiš, lahko boš preventivno v bolnišnici (jaz sem bila tri tedne pred porodom zaradi visokega pritiska in otekanja), lahko pa se boš brez problema udeležila poroke. Prijateljici razloži vse opcije - verjetno je dobro, da ima v mislih kakšno rezrevno pričo!!!! Zadnje tri mesece ti ni potrebno preležati in mislim, da je dobro, da si celo nosečnost zmerno aktivna (jaz sem bila vsak dan eno uro na sprehodu, tempo pač prilagodiš počutju) in moji dve pikici do 37. tedna, ko so mi sprožili carski rez, nista imeli nobene želje, da bi prišli na svet. Želim ti lepo nosečnost. Mateja
|
|
|
|