Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 12.1.2007 21:57:36
|
|
|
|
Lunc_a
|
ja,ravno danes sem jaz svojo G klicala zaradi iste stvari,ki jo pišeš ti.Jaz sem v 15 tednu in je rekla da moram pod nujno k njej,pa žal danes nisem mogla,grem v ponedeljek.To so znaki možnega splava ali prezgodnjega poroda.Kupi si buscopan v lekarni in pa POČIVAJ
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 12.1.2007 22:27:23
|
|
|
|
Naja31
|
Če te že od jutra zelo boli trebuh in si noseča, potem bi morala takoj k zdravniku. Ne vem kaj čakaš. Upam, da si šla in da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 13.1.2007 19:35:50
|
|
|
|
Čakajoča
|
Je že v bolnici in je že bolje bolečin ni več takih dobila je tudi neke tablete hormonske za plod (dobila je tudi za bolečine pa jih ne jemlje, ker jo več ne boli) je pa plod premajhen 4mm (baje) za 6 tednov od zadnje mestruacije.Upam da bo vse vredu. Njen mož Branko.
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 13.1.2007 19:48:54
|
|
|
|
smotka lonib
|
Držim pesti, da bo vse OK. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 13.1.2007 20:31:28
|
|
|
|
guppy
|
Čakajoča in Branko, držim pesti, da bo vse v redu !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 13.1.2007 23:01:36
|
|
|
|
zima07
|
Držim pesti za vas, da se bo vse dobro izteklo LP
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 14.1.2007 9:01:03
|
|
|
|
jst86
|
Čakajoča in branko držim pesti za vaju in vajino pikico.
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 14.1.2007 13:41:50
|
|
|
|
tašča
|
Želim vse dobro.
|
|
|
|
RE: Trd trebuh - znak za preplah!? 15.1.2007 19:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela pri 5T 2000. Ko em imela izvenmaternično nosečnost pa 200 v istem stadiju. Tudi sama sem se že spraševala po teh vrednostih, pa jih na netu ne znam poiskat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.