Moltex plenice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Seven* -> Moltex plenice (9.9.2004 15:47:22)

Firbec me daje. Danes grem kupit. :) Me prav zanima..

All Moltex Products Ref: 1760.all
It's the unbleached core that makes all the difference. The MOLTEX-ECO has all the features of a conventional disposable - but with one unique difference. It is the only disposable shaped nappy available in the UK with an unbleached cellulose core. Conventional nappies are treated with chemicals to make them a more "attractive" white colour. Some manufacturers still use highly toxic organo-chlorines which pollute waterways, damage wildlife and fisheries and, ultimately, affect humans. Toxic residues harm Baby's sensitive skin. The chemicals used to bleach nappies or pesticides to grow cotton (if it is a cotton core) cannot be completely washed out of the core, leaving residues that can harm your child. MOLTEX-ECO therefore has an unbleached cellulose core with the natural brown colour. MOLTEX-ECO is recommended by the German Eco-Test magazine (Oeko Test) and tested by Greenpeace.

Maš -> Moltex plenice (9.9.2004 18:58:07)

Kje se pa dobijo?

Seven* -> Moltex plenice (9.9.2004 19:23:58)

Moram priznat, da sem pozititvno presenecena. Sicer so za videt zelo grde, ker pac niso bele, ampak taksne kot recikliran papir.. Zaenkrat se niso spustile, bomo videli kako se obnesejo na daljse obdobje.. :)

Anonimen -> Moltex plenice (9.9.2004 20:03:55)

A imajo te plenice v Müllerju? Sem dones vidla ene Eco plenice v zeleni embalaži, pa nisem uspela pogledat katere so bile:ups:

Seven* -> Moltex plenice (9.9.2004 20:47:40)

To so bile te plenice. :)

Seven* -> Moltex plenice (9.9.2004 20:47:59)

Muller. :)

Anonimen -> Moltex plenice (9.9.2004 21:04:24)

Aha, hvala:)

janaja -> Moltex plenice (10.9.2004 11:46:12)

kaj pa cena a to so kao vredu plenice naj ne bi škodile malčkom kot pravijo da navadne za enkratno uporabo...

a mi mogoče katera lahko pove, če rabiš pri malem še prekrivne hladčke al pa kaj drugega za čez plenice da ne prepušča tok...

jana 36t

Seven* -> Moltex plenice (10.9.2004 13:12:03)

To so plenicke za enkratno uporabo, le da so iz nebeljenih materialov, ekoloske in primerne za kompostiranje. So kozi nekoliko bolj prijazne, je pa res, da izgledajo..hmm..grozno! :)))

Stran: [1]