Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: primorke in bioenergetik 12.1.2007 15:08:19
|
|
|
|
Kuba
|
Sem primorka ampak nisem še imela opravka z bioenergetikom, tako da ustrezam le 1/2 ... tako da ne morem kaj dosti pomagat.. pa tudi mene zanima ja kaj je na tem
|
|
|
|
RE: primorke in bioenergetik 12.1.2007 15:39:25
|
|
|
|
kanarka
|
Verjamem, da so takšne, ki jim je s pomočjo bioenergetika uspelo in vedi, da SMO tudi takšne, katerim ta pomoč ni pomagala. Sama se že od nekdaj bolj nagibam k naravnim metodam zdravljenja, vendar mora vsak najti ta pravo zase. Neke čarobne palčke pa žal ne boš našla pri nobenem zdravilcu. Žal ti niti zase ne morem reči, kaj meni pomaga, ker mi še ni uspelo in še nisem poskusila vsega. Verjamem pa, da ko boš potrebovala pomoč ali bioenergetika ali kogarkoli drugega, ti bo prišla naproti. Ko boš začutila, da je to to, potem sigurno ne more biti narobe. Tudi naslov in kontakt se bo našel. Pa veliko uspeha na tvoji poti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?