|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sterilizacija
5.6.2007 17:14:55   
ronja
moška, lepo mu povej, da ti ne boš več jemala tabletk in da nimaš več vložka, skratka si nezaščitena, potem naj se pa sam odloči - ali sterilizacija ali kondomiuser posted image - če ON noče več otrok, ti bi jih pa še mela, če te prav razumem...
Ne vem odkod ideja, da mora bit pa ženska zaščitena, sploh pa če ima stalnega partnerja, sploh če on noče otrok. Kar se mene tiče je to stvar dogovora obeh - če je OBEMA bolj komot oz. sta bolj sproščena tako, da je ona na tabletkah, prav, če pa jih ona noče jemat, on jo pa sili, se mi zdi pa narobe!

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.6.2007 7:42:08   
yozo
Zahi  Jast sem mislu na ta del, ki sem ga napisou (ne jst si pa ne bom šu jajca rezat), si pa debil, če to misliš  na ta del sem mislu. Da si preveč ponosen na svoje premoženje al te je pa strah, tisti debil mi je pa malo ušel, sory. Je pa konec koncev to odločitev posameznika.  user posted image
Pa tudi kot je rekla ronja da vsak pameten človek vidi, da je prednosti več kot slabosti  seveda se mormo ozret tudi na zdravje žensk,  in pa seveda ali misliš še imeti otroke ali ne.user posted image  user posted image  user posted image
Jst sem mnenja, da je to najboljša rešitev. Zadeva je enostavna, zaščita 100%, posledic ni, ženska se reši obveznosti jemanja tablet (mazoljev, mastne kože, prekomerne teže...), posledic jemanja tablet je veliko.user posted image  

Vedno se najde kakšen bedak, da ti zagreni življenje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.6.2007 9:13:41   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: yozo

Zahi  Jast sem mislu na ta del, ki sem ga napisou (ne jst si pa ne bom šu jajca rezat), si pa debil, če to misliš  na ta del sem mislu. Da si preveč ponosen na svoje premoženje al te je pa strah, tisti debil mi je pa malo ušel, sory.

mislu ne mislu.. moja odločitev je pač taka.. zdej si pa misli ti kar hočeš...

Je pa konec koncev to odločitev posameznika.  user posted image
Pa tudi kot je rekla ronja da vsak pameten človek vidi, da je prednosti več kot slabosti  seveda se mormo ozret tudi na zdravje žensk,  in pa seveda ali misliš še imeti otroke ali ne.user posted image  user posted image  user posted image

no.. zame pa potem vsak pameten človek vidi, da je to nenaraven poseg v človeško telo.. zdravje nima s tem nič..

Jst sem mnenja, da je to najboljša rešitev. Zadeva je enostavna, zaščita 100%, posledic ni, ženska se reši obveznosti jemanja tablet (mazoljev, mastne kože, prekomerne teže...), posledic jemanja tablet je veliko.user posted image  

enostavna zaščita seveda.. kondom? user posted image  rezal pa mene ne bo noben user posted image  če so pa tebe.. mi je pa žal..

(odgovor članu yozo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.6.2007 9:20:25   
daddy
    yozo, ko daš skup pluse pa minuse ( tako, bolj na široko ), ima vazektomija res veliko prednosti od "klasične zaščite". pohvalno, da si šel v to in čestitke za pogum ( jaz ga še zbiram ).

(odgovor članu yozo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.6.2007 11:42:41   
purple
Daddy,zber ga,zber,če ne bo tast.....,pol bo pa user posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.6.2007 11:44:27   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Daddy,zber ga,zber,če ne bo tast.....,pol bo pa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v vsakem primeru bo nekako isto user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.6.2007 11:49:26   
daddy
ja, a vidiš, zahi ..... loose - loose situacija ...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 57
6.6.2007 11:56:53   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

ja, a vidiš, zahi ..... loose - loose situacija ...

steriliziraj tasta.. mogoče bo potem bolj krotek user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.6.2007 15:41:58   
purple
Tast ,NEMOGOČE!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.6.2007 23:41:17   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
no.. zame pa potem vsak pameten človek vidi, da je to nenaraven poseg v človeško telo.. zdravje nima s tem nič..

enostavna zaščita seveda.. kondom? user posted image  rezal pa mene ne bo noben user posted image  če so pa tebe.. mi je pa žal..

Zahi, a tabletke so pa naravne?user posted image Ma ne me basat, da je naravno, da svoje telo 30 let prepričuješ, da je noseče, čeprav ni...

Za kondome sem pa 100% - ampak majo par slabih lastnosti (da jih moraš met vedno sabo, pa da so kar dragi...) in še nekateri jih ne marajo uporabljat (na srečo noben od mojih fantov ni spadal v to kategorijo) in mogoče ko si starejši in ne misliš več met otrok, je res to bolj enostavno - 1x za vselej. Ni pa treba, zaradi mene smo lakho skoz na kondomih, sem pa proti tabletkam, preveč vem o njih...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 60
7.6.2007 7:09:34   
purple
Kondomi?Jaz imam slabe izkušnje z njimi.Pri uporabi ga je razneslo,čez devet mesecev pa smo zibali.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
7.6.2007 8:38:45   
Anonimen
Ne ga srat Purple.A ti to resno misliš??Da ga je razneslo?Potem pa je moral imeti res polna jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
7.6.2007 9:07:41   
purple
Ne polna jajčka,prevlkega korenjakauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
7.6.2007 10:27:26   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Za kondome sem pa 100% - ampak majo par slabih lastnosti (da jih moraš met vedno sabo, pa da so kar dragi...) in še nekateri jih ne marajo uporabljat (na srečo noben od mojih fantov ni spadal v to kategorijo) in mogoče ko si starejši in ne misliš več met otrok, je res to bolj enostavno - 1x za vselej. Ni pa treba, zaradi mene smo lakho skoz na kondomih, sem pa proti tabletkam, preveč vem o njih...

raje do konca življenja kondom.. kot rezanje pri dohtarju.. simpl user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
7.6.2007 12:09:16   
Anonimen
To pa je bilo pričakovat od Zahijauser posted image user posted image user posted image Kje bi ti šel noge narazen držat na gin.stol??????'Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
7.6.2007 13:03:53   
ronja
purple, ja se zgodi, ampak v tem primeru imaš še vedno PKK za vsak slučaj... če tabletke ne primejo, pa še veš ne...
Sicer pa: glede na to, da sem prepričana, da imaš strašno rada svojega user posted image , bi temu lahko rekla dobra izkušnjauser posted image

Zahi
, saj te noben ne siliuser posted image , kondomi so meni čisto ok rešitev. Ne zdi se mi pa ok, da partner sili partnerko, da naj jemlje tabletke, ker si recimo on ne želi met otrok, pa tudi če jih oba ne želita imet... Ni zdravo, ni naravno in ni fer, da mora po splošnem prepričanju samo ženska nosit to odgovornost.

Saj pravim, niste vsi taki, noben od mojih fantov ni bil tak (ne vem, a si niti predlagat niso upali, ker so vedeli že prej moje nazore glede tega;) ali sem že original take zbiralauser posted image ).

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 66
7.6.2007 15:47:45   
purple
Ja,Ronja iskušnja ni bla slaba.Sam tud enkrat se je treba vstavit in si rečt,kdaj je zadost otrok.Midva se ustavla pri kar veliki številki,sedaj pa morma najdit varjanto,da ne zanosim več,saj splav pri men ne pride v poštev.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.6.2007 8:39:45   
yozo
Za tiste ki bi pa ne veste kako.
Noge sploh ni treba držat narazen, pa tud na ginekološki stol ne greš, enostavno se vležeš na mizo, noge držiš skupaj-stegnjene, dohtar pa te zareže 1 cm med modi in korenjakom, se pravi cel poseg poteka na vrhu mošnje...

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.maksimalno.com/slike/sex/vazektomija.jpg&imgrefurl=http://www.maksimalno.com/Sex/kontracepcija/sterilizacija.htm&h=139&w=160&sz=8&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=skaAzbk0h8gPdM:&tbnh=85&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dvazektomija%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN

Sam tolk v vednost...

Vedno se najde kakšen bedak, da ti zagreni življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
8.6.2007 8:42:38   
daddy
   Auč ......

(odgovor članu yozo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
8.6.2007 8:51:24   
purple
Ni tk hudo,nooooooooo!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
8.6.2007 22:05:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
9.6.2007 12:43:10   
purple
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
11.6.2007 9:57:20   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: yozo

Za tiste ki bi pa ne veste kako.
Noge sploh ni treba držat narazen, pa tud na ginekološki stol ne greš, enostavno se vležeš na mizo, noge držiš skupaj-stegnjene, dohtar pa te zareže 1 cm med modi in korenjakom, se pravi cel poseg poteka na vrhu mošnje...

Sam tolk v vednost...

user posted image

ne.. hvala user posted image

(odgovor članu yozo)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?