Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 12.1.2007 17:00:13
|
|
|
|
Putka
|
Meni je kar nekaj židovskih (ali svetopisemskih, a ni to isto) imen všeč (Rebeka, David, Hana, v angleški verziji tudi Isaac, Aaron ne ravno preveč), pa smo se na koncu odločili za slovansko ime. Hčerka je tako Vesna, pa ta drugi bo tudi naše gore ime. Pa ne Triglav. Putka
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 12.1.2007 17:39:48
|
|
|
|
daria78
|
Ja zdej ste mi pa res pomagale !!! Očitno je to ime, ki ti JE ali ti NI. Nekaj vmes ni. Še vedno pa ne vem kakšen status ima to ime v tujini. Npr. v Nemčiji? Angliji? ZDA? Španiji?...
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 12.1.2007 18:38:35
|
|
|
|
vidja
|
Meni je pri imenu važno, da ni 'marsovsko', da ima lep izvorni pomen, pa da ne poznam kake 'neprijetne' osebe s takim imenom, zato mi je to ime krasno!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 13.1.2007 13:06:24
|
|
|
|
suzy007
|
Lepo ime.
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 17.1.2007 20:57:06
|
|
|
|
zaspancica
|
Ej man je IZAK tut fuull dobro ime pa se redko za povrh!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 17.1.2007 21:24:49
|
|
|
|
al1*
|
Meni je všeč!
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 18.1.2007 16:56:07
|
|
|
|
Adriana1
|
Klicali ga bodo Izi !Saj ne meni je IZAK kar lepo ime!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 18.1.2007 21:31:05
|
|
|
|
daria78
|
Hvala, hvala..... res sem hotela malo mnenj o tem kako vidite to ime ostali, glede na to, da jih je tako malo v Slo. Sedaj vidim, da ni panike in se folk ne bi držal za glavo, ko bo predstavlila novega člana. No ja...nekateri se bodo...itak. Odločitev še ni dokončna, ampak....
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 19.1.2007 18:19:38
|
|
|
|
Maggie
|
Meni je to tudi ful lepo ime... Ampak: ko sem mojemu omenla to ime, je rekel: "A si nora? To je židovsko ime. V Izraelu jih je polno." Jst prej še pomislila nisem na to. Pa ne me narobe razumet - jst nimam nobenih predsodkov v tej smeri, 1/2 Slovencev verjetno niti ne gleda tako na to ime, ampak če pomisliš, da bi šel moj otrok kdaj na zahod in bil zaradi tega kakorkoli šikaniran... ...sem potem hitro opustila misel na to ime.
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 19.1.2007 19:27:08
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maggie ampak če pomisliš, da bi šel moj otrok kdaj na zahod in bil zaradi tega kakorkoli šikaniran... ...sem potem hitro opustila misel na to ime. Čudovito ime! Mi smo ga tudi imeli v ožjem izboru, potem pa se je okolica odzvala nekako tako kot je Maggie napisala. Če bi pobral od očija bi bil še črn in kosmat in potem bi na carini verjetno res imel več problemov. Pa samo zaradi imena. A ni to žalostno.
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 19.1.2007 19:50:12
|
|
|
|
mmijau
|
Lepo ime, kaj bo, ko bo , če bo, ma ne se že zdaj sekirat.
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 19.1.2007 21:50:20
|
|
|
|
štorkljica
|
Daria meni je to ime blazno všeč, ko sem bla zdaj noseča z mojim nisva znala kaj čakava ali punčko ali fantka in pri fantkih je bilo na prvem mestu ime Izak. Meni je to ime všeč že od nekdaj, ker smo imeli v osnovni šoli enega Izaka in sem bila že takrat izredno navdušena nad tem imenom. Če ti je to ime res izredno všeč, ne vidim razloga da sinčku nebi dala to ime, ker moj naslednji otrok če bo seveda sinko bo ziher Izak. Všeč mi je pa bila tudi izbira Izak s še enim imenom in sice Izak Gal. Vredno premisleka!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 22.1.2007 16:08:29
|
|
|
|
valči
|
Zelo mi je všeč,poznam enega maleka,ki mu je ime Izak.Sicer ga sama ne bi dala sinu,ampak mi je zelo všeč. Prav tako mi je izredno vščeč ime Antonio,res všeč,pa ga ne bi upala dat,ker bi verjetno postal Tonček Res je trba premislit o izbiri imen.
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 23.1.2007 10:13:06
|
|
|
|
ily
|
Še moje mnenje, ko sem ravno videla tole temo. Najin prvi izbor za fanta je tudi Izak, če seveda bo fant. In tudi edini ... Kar se pa tiče tega, ali je komu to ime všeč ali ne, je pa moja teorija (in praksa!!!) naslednja: me sploh ne briga, kaj si kdo misli glede tega, kakšno ime bom jaz dala svojemu otroku!!!! In dala mu bova takšnega, ki bo nama všeč. In ko Bubi odraste, bo všeč tudi njemu, ker mu bova midva ˝povedala˝, da ima ful lepo ime in ga bo znal nositi. Moja starejša Pika ima ime, ki je po statistiki ˝pod pet ljudi˝ v Sloveniji, če ni celo edina. Njeno ime je grškega izvora in se pogosto pojavlja v Grčiji, Bolgariji in Romuniji, pa tudi v nekaterih delih Makedonije in Srbije. Zdaj bo stara štiri leta, pa ga ˝nosi tako lepo˝, da se mi kar srce stopi, ko koga popravi, ko naredi iz njenega imena slovensko varianto oz. okrajšavo. In to je to!! Meni je samo to važno! Tisto, kaj bodo pa otroci v vrtcu ˝sklanfali˝ za rimo na kakšno ime, ti pa povem, da bodo na čisto vsako iem kaj našli. Tudi na ˝najlepše, najenostavnejše, naj....-karkoli˝. Zato, izberi kar je tebi všeč!!!! MOJE mnenje!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 23.1.2007 10:44:25
|
|
|
|
Boni3
|
Ful lepo ime,sem lani poleti spoznala enega najstnika s tem imenom in ga ni nihče zafrkaval,ali pa klical z vzdevkom. Če ti je všeč,naj te ne brigajo drugi!
|
|
|
|
RE: kaj menite o imenu IZAK 29.1.2007 15:38:51
|
|
|
|
viv_
|
Meni je Izak zelo lepo ime!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?