|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vrte-govorilne ure
16.1.2007 11:59:14   
Misek
Pri vseh govorilnih urah sem zraven in se to, 3 x na leto po 10 min. se mi zdi definitivno premalo, ceprav imam 3,5 let starega otroka. Vcasih, ce si mi po obnasanju otroka zdi, da nekaj ne stima najbolj, ko pripeljem otroka prosim vzgojiteljico, da si vzame nekaj minut in povprasam kaj me zanima ali jo obvestim o necem, kar se mi zdi potrebno, da ve.
Ker me je ze v jaslih motilo, da razen splosnega programa ob zacetku leta, nismo seznanjeni z dogajanji v vrtcu sem ukrepala. Namrec, vse kar ih v vrtcu ucijo, se otroci prej in z vecjim veseljem naucijo ce je "novo poglavje" iz vrtca usklajeno z "novim poglavjem" doma. Zdi se mi, da je to osnovna oblika sodelovanja vrca in starsev, a ne da jaz silim kako mu bom obula ceveljcke, otrok tuli da hoce sam, a niti pod razno se mi ne sanja, da se v vrtcu ucijo kako naj se obujejo in da se po novem obuvajo sami.
Zato sem predlagala, da vsak dan vzgojiteljica na list napise po tockah kaj so delali, tako, da tisti ko pride po otroka ve kaj se je dogajalo in kaj so se "ucili" ali "vadili". Ni niti slabo vedet kaj so se igrali. Zadeva sedaj funkcionira ze drugo leto in rezultati so spodbudni. Vsaj nihce od starsev nima obcutka, da je popolnoma izkljucen iz dogajanj v vrtcu.
Motei pa me, da so nekateri starsi zelo pametni ko na igriscu razglabljajo kaj in kako bi bilo treba v vrtcu, na sestanek jih pa ali ni, ali so popolnoma tiho.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: vrte-govorilne ure
16.1.2007 12:10:39   
iva01
nikova skupina v vrtcu ima govorilno uro vsak prvi torek v mesecu, jaz grem na čisto vsako, in vedno mi ima vzgojiteljica kaj za povedat, redno si dela beležke za vsakega otroka in potem to predebatirava: naprimer če je biv kdaj kakšen problem, pohvale, napredovanja, pokaže mi njegove izdelke; govorilna ura pa traja približno po 20 minut za vsakega starša.
Jaz grem prav rada na govorilno uro, pa tud fajn mi je ker se tako naveže stik z vzgojiteljico.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?