viv_ -> RE: poletne počitnice (13.1.2007 20:46:23)
|
tajtaja - ja 100 ljudi, 100 čudi. Kamp je meni stik z naravo, pa da sem ves dan lahko v kopalkah, pa da je mulc ves dan v kopalkah, pa vseeno ima več prostora za gibanje kot v hotelski sobi. Z Mirno smo bili do sedaj v ene 12-ih kampih, pa samo v enem (na otoku Lippari) je bila taka gužva, da ni mogla letat okrog. Drugje pa povsod... So pa po kampih običajno zelo sproščeni in odprti ljudje. Meni je tudi zato fajn , da spoznaš nove ljudi, pa se zvečer usedeš na kakšen kozarček, pa mal podebatiraš kako in kaj, pa kam te pot pelje naprej, od kod si prišel, pa poveš če je bilo kaj fajnega za videt... Pa otroke imajo večinoma vsi radi, tako da jih ne moti, jasno, v mejah normale. Sej ne, da bi letala okrog in se drla kot ena Indijanka. Letos, ko sem bila poleti s trebuhom, mi je bilo tako lepo, ko so mi ob odhodu vedno "sosedi" zaželeli srečo pri porodu, pa čim več lepih počitnic z novim članom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Prakticiramo pa nomadske počitnice - največ 4 dni na enem mestu, potem pa dalje.
|
|
|
|