Una -> RAZOČARANA ŠE ENKRAT (9.9.2004 11:14:04)
|
Cenki, sva na istem.:( Že 14 dni ima tako drisko, da mu teče ven iz plenice. Prvo je 3-4 dni zaprt, pol pa že spet driska oz. tekoče blato do ušes... Groza...:((:((:( Sva bila včeraj na tehtanju. Pri 4. mesecih tehta 5800g. To pomeni, da se je v štirih m zredil za 2kg, od tega 1kg v prvem mesecu, 1 kg pa v ostalih treh. No, in mi je rekla pediatrinja, da naj ga podojim 5 min na eni, 5 na drugi dojki, pol naj mu dam pa še adaptirano mleko. Samo kaj ko adaptiranega noče.:zmeden: Po flaški mu gre samo čaj ali voda. Sem mu včeraj probala dat frutka, pa se je zmrdoval. Me bo pa tut konec!!!:((:(( S TO PROPAGANDO O DOJENJU SO NAREDIL SAMO SLABO MAMICAM, KI NE MOREJO DOJITI. POLEG TEGA JE DOJENJE NAPOR. Jst sem čist crknena. Ponoči se zbujam na 3 ure, da mu dam za jest, praktično nč ne spim. Mi je pa hudo, da ne bi več dojila, ker je pač materino mleko "najboljša hrana za dojenčka". Sem kr obupana, ne vem več, kje se me glava drži, a delam prav, da ga samo dojim:zmeden:, al bi mu mogla dodajat:zmeden:, ko pa je tko dobre volje in živahen:sloncek::sloncek::sloncek:... Pa še to: sestra je rekla, da se predolgo dojiva (20-25 minut). Da on s tem zgublja kalorije???:zmeden: Kolk časa se pa vi običajno dojite? LP, Una :miska:
|
|
|
|