Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Pikapolonica -> Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (10.1.2007 16:39:04)

Kako vam uspe, da ostane gosta. Jaz sem jo včeraj naredila po navodilih.... namesto adaptiranega sem sicer uporabila moje izčrpano mleko, segreto na50°C... naredila kašico primerne gostote.... šla za pol minute stran in dala ta mali slinček okoli vratu, vzela v roke skodelico in tam je bila ena "sprdačina" od kašice. Nč od nič. Nekaj tekočega v glavnem.

Kaj sem naredila narobe?

LP, Pikapolonica [sm=pikapoka.gif]

lenika -> RE: Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (10.1.2007 17:11:53)

Po moje si dala premalo kaše.

Anonimen -> RE: Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (10.1.2007 19:02:20)

vzem navadno mleko kravje pa nared kašo pa je a ne.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2007 20:25:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

eya -> RE: Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (10.1.2007 20:36:27)

Poskusi dat več kaše, ne delat po navodilih, ker niso pisana za materino mleko.

Sicer pa lahko kupiš kaše, ki že vsebujejo adaptirano mleko in dodaš samo vodo.

majčika -> RE: Kašica, narejena z materinim mlekom...KAKO???? (10.1.2007 22:20:00)

Tudi meni se je zgodilo da je bila kašica tekoča. Potem sem še dodajala...na koncu sem prišla do 10 žlic na 1 deci mleka in je bila še vedno tekoča!!!!!!!!!! Pojma nimam zakaj se to dogaja. Mojim kolegicam se to ni dogajalo in pravijo da imam "domestos mleko". To se je zgodilo večkrat. Zanimivo je da malček tekoče kašice ni hotel, dojil se je pa normalno!??? Dodaj adaptirano mleko in bo kašica super!

Stran: [1]