|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temperatura...poglejte!!!
10.1.2007 16:08:09   
nemka
Pogleijte to temperaturo! Kaj mislite? Za mene je to ze zelo cudno. Tako hitro ne gre nikoli gor. Jutri bom vidla ce bo se tako...
Stare BT klahko pogledate na istri stran, samo na mestu 10 na koncu dajte 1 do 9!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=32515/nummer=10

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Temperatura...poglejte!!!
10.1.2007 16:44:25   
**NiNa**
živjo nemka!
Res je kar visoka za moje pojme, mogoče si ali pa boš kaj zbolela (gripa ali kaj podobnega).
Upam, da ti bo še katera znala bolje pomagat,
LP, nina

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 16:44:57   
Anonimen
Nemka meni se zdi čist ok tvoja BT in mi ni nič čudnega, četudi se tako hitro tako visoko dvigne. Je pa ful dober tale koledarčekuser posted image .

A ti bi rada da ti popravljamo napakeuser posted image user posted image . Tle nas je kar neki, ki pišemo bolj v narečju ali v popačeni slovenščini, z ogromno napakamiuser posted image user posted image user posted image , tako da, ko bereš, sploh ne pogruntaš napak, edino če se res zatopiš v pisanje. BTW pišeš oz govoriš pa zelo dobr slovenščino user posted image user posted image user posted image , vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image . No nekaj napak se najde, ampak ni hudega.

(odgovor članu nemka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 16:47:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

živjo nemka!
Res je kar visoka za moje pojme, mogoče si ali pa boš kaj zbolela (gripa ali kaj podobnega).
Upam, da ti bo še katera znala bolje pomagat,
LP, nina

Zakaj pa zbolela, saj pa 36,7 ni vročina, šele pri 37 maš vročino pa še to ni nič hudega. Kokr sem jaz preštudirala BT, bi naj po ovulaciji in do M bila celo nekje 37,1

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 16:50:04   
bumbum
Nič ni čudna tale BT. Moja je po O tudi 37,3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 19:57:01   
upica
NEMKA
Kakšno pa si imela temp. v prejšnjih ciklusih?
Tale zdajšen dvig se mi zdi v redu, edino se mi zdi, da je nastopil prezgodaj. Morda boš imela še enega. Sicer pa se ne sekiraj, ker se mi zdi, da nas dosti v januarju trpi za motnjami ciklusa, verjetno zaradi vremenauser posted image  ali česa drugega, kaj vemo?user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 21:02:15   
upica
Nemka
Sem končno dojela, kako lahko pogledam tvoje prejšnje temperaturne liste.
Sem jih pogledala, pa bi rekla, da imaš kar nekajkrat padec temperature prej. Verjetno je to tvoj normalni potek cikla, tako, da je po mojem mnenju vse ok. 

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 15:01:09   
nemka
Hvala vami za odgovore! Danes je Temp spet malo padla, ne vem kaj je to. Nekaj sem brala da temp vcasih pade ko se otrok lezi v maternico. Kako se to rece po slovensko??

A ja, in se kaj! Kaj pa je "ss"??? Po nemsko pomeni "schwangerschaft"=nosecnost. Ampak brala sem da to ni to, da je nekaj slabo...? HVALA!

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 15:08:32   
kaja80
lep pozdrav Nemka!

Sem pogledala ta tvoj graf, pa se mi ne zdi nič čuden. Glavno je, da ti temp. ne pade pri tebi pod 36.2.
Na spletni strani Fertility friend imaš grafe s katerimi lahko primerjaš svoje, če želiš.

aja ss pomeni spontani splav, ja nič dobrega.

mej se

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2007 6:06:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nemka

Hvala vami za odgovore! Danes je Temp spet malo padla, ne vem kaj je to. Nekaj sem brala da temp vcasih pade ko se otrok lezi v maternico. Kako se to rece po slovensko??

A ja, in se kaj! Kaj pa je "ss"??? Po nemsko pomeni "schwangerschaft"=nosecnost. Ampak brala sem da to ni to, da je nekaj slabo...? HVALA!

Popravek: Hvala vam za odgovore!
Ko se otrok lezi- (najbrž si mislila) ko se zarodek vgnezdi v maternico user posted image
Popravek: aja, in še nekaj! ali pa: Aja pa še to!

SS pa je tako kot je rekla kaja80, spontani splav, nič kaj dobregauser posted image

(odgovor članu nemka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!