NIN@ -> RE: Bimbi apetito (10.1.2007 22:23:17)
|
Pa to je res hudič če otrok ne je!!!Moj BOr je star 2 leti in šele mesec dni dokoj normalno je. Prej smo pa salte delali za vsako žlico. tak da so men čist živci pošliiiii.... Pa vsi so kr govorili ne se sekirat bo že jedel , ko bo lačem......ja ja nihče pa ni videl kako jaz trpim. Mi smo samo juhe in čokolino jedli, šele zdaj poskuša kropir, meso rdečo pešo in kruh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jz vem kako sranje je to , zato sem nabavla sirup od bimbija apetito in ni bilo takega buma, je pa nekako bolj odpiral usta. Potem mi je neka ženska svetovala naj kupim b kompleks v granulih in mu jih dam 2xdnevno pol čajne žličke kar v vodo ali v usta. In evo učinka že po tednu dni! zdaj pa jeva 5x na dan po malo anpak fant je...jogurt, sadje, skutke, puding, čokolado .....bombone, kar prej tud želje po tem ni imel!!!! Punce probite jz vam želim velik apetita in slastnih obrokov, pa nič več kuhanja za v koš!!! lp nin@ drugače pa se dobijo homeopatske granule v avstiji za pospešitev apetita tudi zelo učinkovite
|
|
|
|