Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Konec veselja in sreče po 3 mesecih 6.5.2007 17:16:41
natasarobi
ašun - meni so tudi prvič odkrili kromosomsko napako - trisomija 13 - prvič je ginekologinja posumila na uz, da nekaj ni ok, ker, ko je delala meritve velikost glavice ni bila v redu - nato so me pregledali še v porodnišnici lj in na ultrazvoku ugotovili še veliko drugih nepravilnosti, ki niso obetale nič dobrega. S partnerjem sem se odločila za umetno prekinitev in ko so plod poslali na genetiko so postavili diagnozo trisomija 13. Kakšne preiskave si ti dala skozi? NS ali amniocintezo?
RE: Konec veselja in sreče po 3 mesecih 6.5.2007 18:53:21
ašun
NS in imam tam tveganje za trisomijo 18 1:14000, potem je pa ginekologinja v 18 tednu našla ciste po glavici in postavila sum na trisomijo 18. Zdaj sem opravila še AC in čakam izvid. Mi je pa zelo hudo, ker ko bodo izvidi bom že v 23t in sploh ne vem, kako bo potekal morebitni splav. Natasarobi koliko si pa bila ti noseča ob prekinitvi?