|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   delo na upravni enoti
10.1.2007 10:30:37   
Meggi
Kakšen izkušnje imate? Poznate katero? Del. čas je menda kar ugoden, plača pa bolj tako, tako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: delo na upravni enoti
10.1.2007 11:14:16   
srki
Moja kolegica dela na UE in ni nič kaj zadovoljna. Odvisno od človeka, ali ima rad posla s strankami, ki vemo, kakšne so, zahtevne (čeprav delavci niso nič krivi, da je pač po zakonu tako kot je). Delovni čas je ob sredah do 17.00, rečeno jim je bilo, da bo do 19.00 ter prve sobote v mesecu.

Vse je seveda odvisno tudi od kolektiva, kakšen je. Na dotični UE so sami stareji in imajo mojo kolegico kao za smrkljo, ki mora vse nadomeščat, oni pa grejo lahko na dopust, kadar se jim zljubi......

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 18:05:00   
k1
koliko sem videla delovni čas, ki ga je virant obljubil, mi nič kaj ne diši delo tam (do 18 zvečer) in vsako prvo soboto v mesecu. upam samo, da nas kaj takega ne doleti. plače pa so po moje "tu nekje" kot pač so v JU. bolj boge. odvisno, na kakem delovnem mestu si in s kakim količnikom.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 20:55:47   
Anonimen
Ja, Virant je obljubil delovne sobote in sicer v poskusnem obdobju vsako prvo soboto v mesecu. Prav tako se bodo podaljšali delovniki oz. uradne ure, zaradi česar bo potreben tudi deljen delovnik, tako bodo delavci UE delali od 8-12 in od 14-18 ure. V sobotah pa od 8-12. ure. Zaenkrat pa imajo delavnik po večini od 8-16 ure, v sredah pa od 8-17. ure. Plače nasplošno v negospodarstvu ne segajo visoko, tako je npr. plača nekega povprečnega referenta s 5.stopnjo izobrazbe od 120.000 do 150.000 neto odvisno od delovnega mesta. Za VII stopnjo pa tam nekje od 150.000 do max. 180.000 neto, kar je veliko manj kot bi npr. za delovno mesto nekje v gospodarskem podjetju lahko dobil še enkrat višjo plačo.
Delo na UE zahteva precej kontakta s strankami, kar pomeni, da moraš biti prijazen in ustrežljiv ter predvsem komunikativen. Zahteva tudi natančnost in predvsem ažurnost. Po novem moraš biti tudi precej fleksibilen in se obnesti tudi na drugih področjih (od financ, organizacije dela, ...)
Glede na tvoje vprašanje "delo na UE" predvidevam da se zanimaš za delo referenta (V.stopnja izobrazbe), ker v nasprotnem primeru bi vprašala bolj konkretno. Nisem sigurna ali je za referenta s V. stopnjo potrebno narediti državni izpit iz JU, mislim pa da je potreben izpit iz upravnega postopka. Za uradniško delovno mesto pa je državni izpit iz JU, nujni pogoj, da se sploh lahko zaposliš v JU oz. na UE.
Sicer sama (žal še) ne delam na UE imam pa izobrazbo iz področja javne uprave.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 22:54:46   
Anonimen
Moj kolega je do pred cca. dvema letoma vztrajal na Mačkovi. Ima upravno izobrazbo 7. stopnje, delal pa je na državljanstvih oz. je bil takorekoč med zadnjimi, ki so državljanstvo "poštempljali". Netto plača: 500 eurov. Jaz sem takrat zaslužila 2x toliko z OŠ.

Torej - ne delat na UE. user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2007 7:45:26   
srki
Kot je napisala cafee, moraš obladat vse področja. Če si nprl. na osebnih izkaznicah, moraš seveda znat tudi vse o registracijah, odpisih vozil....če ne znaš, se pa znajdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?