ponev z rebrastim dnom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


CUKRČEK -> ponev z rebrastim dnom (10.1.2007 8:42:18)

Ojla!

Mene pa zanima, če se na ponvi z rebrastim oljem peče z oljem ali brez. Mogoče trapasto vprašanje, samo tega res ne vem. Ker jaz bi jo kupila samo v primeru, da bi lahko na njej pekla kao na žaru..torej brez ojla.


lp




petra a -> RE: ponev z rebrastim dnom (10.1.2007 13:08:51)

kakor jaz vem-brez




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2007 15:44:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




blak -> RE: ponev z rebrastim dnom (10.1.2007 18:51:48)

ja, s kapljico olja bo definitivno boljše, če ne se res dimi. Rezultat pa je isti kot na žaru: čevapi, piščanec, ribe...




CUKRČEK -> RE: ponev z rebrastim dnom (11.1.2007 6:57:44)

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kakor jaz vem-brez


Pol je pa vse stanovanje v dimu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] no vsaj pri nas, zato uporabljam kapljico olja.



PA samo kapljica ojla pomaga, da se ne kadi? Ker jaz se odločam med kuhinjskim žarom in omenjeno ponvijo.




Anonimen -> RE: ponev z rebrastim dnom (11.1.2007 12:10:18)

Jaz ti predlagam žar. Jaz ga imam in je super. Delam pa vse čisto brez olja.




Stran: [1]