Ula je že stara eno leto (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


anajmad -> Ula je že stara eno leto (9.1.2007 22:10:32)

Pa že skoraj en mesec nazaj. Ampak ti dnevi so mi minili,kot bi pihnil. Ko se spominjam njenega prezgodnjega prihoda na svet in koliko časa sem molila,da bi nam preživela,sem hvaležna za vse molitve sveta in za vse tam une zgoraj in sploh našemu[sm=angel.gif]Vidu,bratcu od Ule in Pie ,da je čuval svojo mlajšo sestrico,da nam sedaj razveseljuje naša življenja.
Da poročam: Težka je je dobrih 8 kg,če še ne kej več, dolga je dobrih 76 cm, papca skoraj že vse,razen jajčka,ker je alergična nanj,kotali se veselo naokoli,sedi že lepo,kriči ful,da jo imamo polna ušesa,spi ne več tako lepo(da se je mami lohk naspala),najbolj na živce ji gre naša[sm=kuza.gif]Ara,ker se ji ne  pusti ujeti,najraje Pii dela frizuro( jo cuka za lase )- v glavnem prav fletno nam je[sm=pikapoka2.gif].
Sam mami,pa foter bosta kmal pregorela,ker sta že v letih[sm=smiley32.gif].




Janeja -> RE: Ula je že stara eno leto (9.1.2007 22:15:33)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ula, res pridno rasteš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ja D. čas pa nenormalno hitro teče. Čez dober mesec bo Lea pihnila že 2. svečko. Saj sploh ne morem verjet kdaj je minilo.

Lepo se imejte, pa čim več zdravja. A ste že kaj boljše?

LP, J





nina64 -> RE: Ula je že stara eno leto (9.1.2007 22:53:41)

Iskrene čestitke Uli tud od naše družine  [sm=darilo.gif] [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] [sm=torta.gif].
Še veliko srečnih in veselih rojstnih dnevov ji želimo, mamici in atiju pa kakšen malo bolj miren dan, da si spočijeta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. 
Ne rečejo zastonj, da so nedonošenčki veliki borci in to nam tud vsak dan znova dokazujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Marogica -> RE: Ula je že stara eno leto (9.1.2007 23:01:08)

Čestitke, Ula[sm=rozica.gif]




* Mateja * -> RE: Ula je že stara eno leto (9.1.2007 23:23:31)

Pridna vaša Ula! Ti naši miniji so ta pravi borci, pa ne samo na začetko, tud naprej. Naš je pravi divjak, prejšnji teden je bil kar konkretno bolan, lahko rečem, da v dveh letih še ni bil tako močno, pa si še takrat ni dal mira. Ko mu je svečka prijela(vročina!!) je bil naš Nejc, se je fural z motorjem in zganjal neumnosti. Ko pa mu je vročina spet narasla, je bil prav paf!!! Hvala bogu, da je mimo!
Kaj pa vi, Je Ula ozdravla!
EJ, kot zanalašč sem moža poslal v soboto v Italijo po tisti aspiratorček za nosek, pa je bilo vse zaprto, praznik, pa tok smo se troštali, da bomo pucali nosek. D. Še enkrat hvala za informacije! Ko grem taprvič v italijo ga kupim!
Lepo se imejte!


Jerneja, vaša Lea je pa skor tok stara kot naš Nejc!!!




Sonrisa -> RE: Ula je že stara eno leto (10.1.2007 0:35:17)

Ula, ČESTITKE!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




cmokec -> RE: Ula je že stara eno leto (10.1.2007 6:59:20)

Bravo, iskrene čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Felicity -> RE: Ula je že stara eno leto (10.1.2007 8:43:24)

Ula, iskrene čestitke!
[image]http://img.123greetings.com/thumbs/birth_balloons/1008-012-26-1028.gif[/image]




Anonimen -> RE: Ula je že stara eno leto (10.1.2007 9:10:43)

Iskrene čestitke Uli in celi družinici![sm=rozica.gif][sm=racka.gif]




k1 -> RE: Ula je že stara eno leto (10.1.2007 18:27:53)

iskrene čestike za enkico. mesec dni, mi pa čez mesec dni upihnemo že drugo svečko [sm=darilo.gif].




Stran: [1]