Lenny -> šeškanje in drugo kaznovanje otrok (9.9.2004 7:50:38)
|
Da še jaz pristavim svoj lonček. Najin mulček je dopolnil dve leti in s trmo do zdaj na srečo še nismo imeli problemov, je pa strašno živ, poln energije in po malem tudi nagajiv :hudicek: :)- . Do sedaj smo uporabljali samo zvišan glas, kar v večini primerov zaleže. Opozorimo ga dvakrat, če ne zaleže, pa mora v kot ali v svojo sobico. Se nam je pa prav zdaj na morju zgodilo, da je dobil po riti. Prvič. Pobegnil je naprej in se usmeril ravno proti žicam, ki so gledali iz enega stebra. Takrat je bil strah v meni premočen in preden sem ga uspela skregati, je dobil eno na rito. Ugotovila sem, da je bil šok za mene veliko hujši kot za malega, ke je sicer malo zajokal, potem pa me gledal s tistimi velikimi začudenimi očkami, da bi najraje sama zajokala. Evo, to je dokaz, kaj naredi panika in strah. Tudi jaz sem za doslednost. Kar se reče, mora obveljati in najin divjakec zdaj že zelo dobro ve, da je dobro najkasneje pri drugem opozorilu ubogati, drugače začnemo iskati prvi kot :hudicek: Lp in veliko uspeha! Ja, pa še to, nikjer ne piše, da vsaka metoda uspe pri vsakem otročku :ups:
|
|
|
|