robinzon -> RE: kuhinja (15.1.2007 9:07:11)
|
Kuhinjo od dankuchen imam približno dve leti in sem z njo zadovoljna. Kvalitete je dobre, čeprav ne vem, kaj pod to pojmujete. Bom tako rekla, prej sem imela marlesovo dalj kot 20 let in ni bilo z njo nič narobe, le funkcionalna ni bila več in pretemna. Tašča je kupila enako kuhijo deset let za mano. V stanovanju je živela dve leti, potem pa občasno vsega skupaj caa mesec na leto. Njena kuhinja je popolnoma demolirana, ne vem, kaj dela z njo. vratca visijo, fronte so povešene, pult je zdrgnjen, kot pri meni ne bi bil v 200 letih. Od pečice vrata visijo, pa pravi, da skoraj nikoli ne peče, kar ji verjamem, saj je sama. Ne kritiziram zato, ker je tašča, lahko bi bila to tudi moja mama ali katera koli druga. Ne verjamem, da se je kvaliteta enake kuhinje v desetih letih tako spremenila, mislim, da je veliko odvisno tudi od človeka, kako ravna s stvarmi. Da se vrnem k DC kuhinji, kupila sem jo v Viktoriji v Kranju in imajo svoje monterje, ki se potrudijo v nulo, vsaj pri nas se je. Pred nakupom sem imela več proizvajalcev v paci, pa sem se odločila za to firmo, ker ima največ elementov in so zelo prilagodljivi. V Rutarju jo pa jaz ne bi kupovala. LP
|
|
|
|