čačka -> RE: zakaj ni poželenja?? (17.1.2007 21:56:16)
|
Hmmm Pravzaprav se to zdi tudi meni zelo čudno! Pravzaprav razumem tebe in se mi kar malo smiliš. Jaz sem tudi rasla gor z idejo, da njim je vedno do [sm=sloncek.gif]. Pol pa sem tudi sama naletela na mino, ko mojemu kdaj ni blo do akcije. Pol pa takoj vprašanja: kaj je z mano narobe, zakaj noče, ima drugo, me ne ljubi več.... bla, bla, bla.... Je pa res, da oni zelo težko priznajo resnico. Lahko, da mu je res padlo vse dol, da nima več takih čustev do tebe in se v tej situacijine znajde. Lahko, da se boji, da te bo z resnico prizadev, ali pa enostavno noče razmišljat o temu in pač odmisli ta problem. Moškim to nekak uspeva!?! (to sposobnost jim zavidam!) Jaz bi se pogovorila, pa raje 2x kot 1x. Predvsem pa morata skupaj pridet do zaključka, da vaju to lahko hudo oddalji. Saj veš kako pravijo, dober sex je 20% odnosa, slab sex pa 80%. Poskusita določit neko morno, naprimer 1x na mesec, si takrat naredit dan bolj poseben, se razvajat in nato okronat vse z dobrim sexom. Pa ne kot prisilo, ampak kot dobro voljo, da bosta naredila nekaj dobrega za oba - za vaju in posledično za vajino družino. Lp, Č.
|
|
|
|