|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cena varstva
9.1.2007 14:05:02   
lolipop
Saj vem, že 100x obdelana tema. Ampak zdaj so ojri.user posted image  Koliko plačujete za koliko ur? Kako imate urejeno prehrano? Ali je vključena v ceno varstva.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cena varstva
9.1.2007 14:44:46   
srki
Saj vrtca ne plačujemo po tem, koliko ur je v vrtcu, ali pač pa jaz tega ne vem. Koliko bo sedaj, ko  so €, še nisem preračunala, kar se hrane tiče, je malica sešteta zraven cene varsta, vendar pa je posebej napisano, koliko znaša prehrana.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 14:58:06   
kofetek2010
končno sem našla super varuško, ki ima še super ceno (vsaj kar se LJ tiče) user posted image  

po 6 ur/dan (5 dni/teden) nas bo prišlo na mesec 200€ s hrano (2x malica in 1x kosilo) user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 15:06:04   
lolipop
Cena VARSTVA, ne vrtca.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2007 16:58:21   
sazi
Lev sicer še ni v varstvu, ampak gre čez 3 tedne. Pri tej isti gospe je sestra pred pol leta plačevala 55.000sit, kar naj bi bilo 230 EUR. Kako se bomo zmenili zdaj, bomo pa videli. Mogoče bo pa zaokrožila na 250? Sicer ima pa tudi ona pravico kdaj pa kdaj dvignit ceno. Hrana je vračunana, otroci (zdaj 2, ko pride moj bodo trije) pa so tam od 8ih do 16ih.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2007 19:23:19   
Anonimen
Varstvo na našem domu, ko jo rabimo, ni redno varstvo, postavko ima 4€ na uro.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2007 20:23:34   
soncek&luna
varstvo pri njej doma... cca. 10 ur dnevno... prej 50.000 sit, preracunano 208 EUR, verjetno bo 210 EUR, hrana vkljucena, jaz prinesem samo plenice, robcke in za preoblect.

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!