Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 7:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes bom za zajtrk pojedla sadje, kot ponavadi. Za kosilo špagete z paradižnikovo omako. Za večerjo pa nekaj sladkega. Jutri se pa tehtamo a ne?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 7:21:01
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz pa imam danes na jedilniku: Z: 2 pomaranči K: pira z gobami, paradižnikova solata V: nekaj slanega, pa rebra čokolade
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 8:20:41
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla bejbe, jaz bom pa jedla: Z: jabolko M: jabolko K: testenine s paradižnikovo polivko V: jagodni sladoled in McDonaldsa Komaj čakam večerjo!!!! Mogoče bom kar dva sladoleda, saj piše 3 kepice sladoleda. Njami
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 8:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav Bikinke! Z; dve mandarini K:testenine in solata iz stročjega fižola V;pečena jabolka,rebro jedilne čokolade Jutri pa tehtanje.Upam,da bomo zadovoljne.Vsaka naj napiše koliko je šla dol,a ne?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 8:53:11
|
|
|
|
cmokec
|
Moj jedilnik je naslednji: Z: kava + jabolko K: testenine + zelenjavna omaka + solata + kava V: kos čokoladne torte, ki se že smeje s hladilnika Jaz sem se vagala po sadnem dnevu, pa danes sem se tudi. Nekaj je šlo dol, sporočim pa jutri.
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 9:01:12
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Ojla pupe. No en teden je že skoraj na okrog . Se mi zdi da se sploh ni tako težko vzdržat, kot sem mislila da bo. Jaz bom danes jedla: Z: 2 jabolki K: testenine, brez vsega (nimam rada paradižnikove mezge, ...) V: nekaj sladkega - bom spekla pecivo pa še ne vem kaj Jaz sem se tudi danes tehtala in tehtnica je pokazala skoraj -3kg . Mi je tole kar voljo dalo za naprej. P.s: Mi pride katera pomagat večerjo pojest da ne bo jutri skušnjava prevelika ko bo pecivo še vedno v hladilniku?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 9:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Jaz bom danes za kosilo makarone z gobami, ker so mi ostale še od zadnjič pa sem jih dala zmrznit. Shujšala sem tudi že nekaj, samo jaz se vedno prvič tehtam z vso obleko, potem pa, ko se mi zdi, da bi že kaj lahko shujšala, pa v spodnjem perilu. Tako da gre na začetku kar hitro ...
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 9:30:11
|
|
|
|
Mateja*
|
Dobro jutro, sicer malo pozno. Sva s tamalim malo dlje spala, ker ponoči nismo. Je mali zakuhal na 39 vročine, tako da sem doma. Z: kava + 3 male mandarince K: riž z zelenjavo + pesa V: pol manj kot za kosilo Jest imam namreč danes škrob, sem en dan za vami. Se bom jutri sladkala. Uživajte!
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 9:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene: jaz sem za zajtrk pojedla mandarino+ kavo, za kosilo bo pizza z zelenjavo, za zvečer pa imam čokoladno rolado.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 12:43:01
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla A se vam lahko pridružim??? Sem slučajno vidla da smo na istem dnevu . No mi tudi imamo danes za kosilo testenine z paradižnikovo polivko in solato, zvećer pa njammmmmmmi tortica(no jaz bi kr dve) aja še to do zdaj 2kg manj pa Lp, Urška
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 13:47:35
|
|
|
|
Barbel
|
Živjo, Mateja! Tudi jaz sem imam škrobni dan - 7.dan. Vsi dnevi kar grejo, samo sadni dan me baše in takrat podležem grehom. Ampak ne bom obupala. lp
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 18:06:43
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urška// Ojla A se vam lahko pridružim??? Sem slučajno vidla da smo na istem dnevu . seveda Urška, dobrodošla med nami A ti je všeč MINI BIKINI? Če še ne veš : poletje bo našeeeeeeeeeeeeeeeeee Urška a maš dvojčici?
< Sporočilo je popravil tosja -- 9.1.2007 18:08:23 >
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 18:12:05
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke solata iz stročjega fižola Oprosti draga mekeke, ampak ker te imama rada ti sporočam, da si dans mal mešala STROČNICE so pri škrobnem dnevu tri tortice pa so zate , ker si jih zaslužiš Jaz pa sem danes jedla K komaj ob pol petih , mi ga je pa pripravil in jebilo tako zelooooooo dobro - testenine z gobicami in zelena solata. V hladilniku me pa čaka sladka večerja - njammmmmmmmmmm
< Sporočilo je popravil tosja -- 9.1.2007 18:17:56 >
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 18:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Je že v redu jedla, ker stročji fižol paše pod zelenjavo, fižol v zrnju pa pod škrob. Jaz sem se pa zdajle najedla Tiborjevih sladkarij, da mi je kar slabo. Tako. Upam, da bo zdaj držalo 4 dni.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 18:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urška// zvećer pa njammmmmmmi tortica(no jaz bi kr dve) pa Lp, Urška Saj lahko 2, Urška, če sta bolj majhni. Vsaj zdi se mi, da piše 2 kosa peciva ali 2 sladici. Grem gledat. Ja, piše 2 sladici: 7. OGLJIKOVO-HIDRATNI DAN Zajtrk: 2 manjši hruški Kosilo: enako kot četrti dni Večerja: 2 srednje veliki sladici (kakšen kolač ali sadna torta)
< Sporočilo je popravil Splišni -- 9.1.2007 18:18:39 >
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 18:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, ta dan je kar dobro minil- še posebej večerja . Za kosilo sem jedla pizzo s pelati, papriko in mal gob sem dala gor, za večerjo pa sem pred pol ure pojedla čokoladno rolado(2 koščka). Jutri pa tehtanje. Upam, da bo kakšen gramček manj.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:16:06
|
|
|
|
1Tanya
|
Ojla punce, še jst Z:nič, ker ni blo cajta K: špageti z Etino omakco z zelenjavo (nism mislna da bo tolk okusna) V: ROLADA!!!!!!!!!!!!! Prvi krizni teden je za nami! Zdej bo vsak dan lažje! Bravo ME!
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:21:56
|
|
|
|
ema79
|
hoj,hoj,hoj! Men tale dieta kr ugaja, nisem tolk lačna, kot sem mislila, da bom! (moram na les potrkat) Za zajtrk, sta bila dva jabolčka, za K makarončki s paradižnikovo omakco in en plunk tune(sem mal grešila), ker ni lahko u sosedov krožnik gledat + motovilc, za večerjo pa bo SLADOLEEEED! Jst vsako jutro spijem kavo z mlekom + natren -tega užitka mi noben ne bo vzel. Vsako jutro in večer zdej delam trebušnjake in čez dan, če je le lepo vreme, greva z tamiceno v vozičku za eno urco na sprehod! Mam vprašanje - a tole pod sladico pašejo tudi kake napolitanke? Bonboni najbrž ne, ali pač? Kumi čakam tehtanje jutri zjutraj!
< Sporočilo je popravil ema79 -- 9.1.2007 19:24:36 >
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:22:15
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla! Še jaz. K: ananas + kava z malo mleka K: mal makaronov in mal zdrobovih svaljkov (nisem imela druge izbire, upam, da lahko) + zelena solata V: sladoled + jedilna čokolada Danes sem dosti lažje preživela dan. Verjetno zato, ker sem vedela, da me zvečer čaka nekaj sladkega. No, jutri je pa The day of truth - je šlo kaj dol al ne? Se beremo.
< Sporočilo je popravil kepa* -- 9.1.2007 19:23:18 >
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tosja,ne me kregat. Nisem jedla stročjega fižola,ampak rdečo peso.Za večerjo sem pa zmazala dve majhni šamroli. Jutri pa na vsake par ur malo sadja,in seveda zjutraj vaga.O bo veselo!
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema79 Mam vprašanje - a tole pod sladico pašejo tudi kake napolitanke? Bonboni najbrž ne, ali pač? S temi sledicami je malce čudno, bi rekla. V bistvu so napolitanke iz istih snovi kot torte. Ampak če tako pogledaš, so tudi palačinke z viki kremo približno iz istega, pa se jih z viki kremo ne sme. Niti s samim sladkorjem. Ne vem kje je tu logika, zato bi jaz rekla, da si v količinskih mejah normale pač lahko privoščimo katerokoli sladico.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mekeke, saj stročji fižol lahko ješ, ker paše pod zelenjavo.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj vem Splišni,samo hotela sem dati Tosji malo veselja da me krega,ker misli da je stročji fižol danes prepovedan.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-OH(7),9.1.07 9.1.2007 19:51:45
|
|
|
|
cmokec
|
Za večerjo sem jedla čokoladno torto. In v dnevno stopi tašča in me čudno gleda, ker sem ji rekla, da hujšam. Sploh ne vem, kaj ji ni šlo v glavo?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?