Anonimen -> RE: No in me je zadelo! (9.1.2007 8:55:26)
|
Zelo težko zastavljeno vprašane na forumu, kjer si vse od srca želimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Tukaj ti verjetno ne bo nobena svetovala narediti splav. Tudi jaz bi ti ga težko, čeprav tvoje razmere ne kažejo na ljubeč odnos in še nisem slišala za moškega, ki bi ga otrok za 1000 % spremenil. Sedaj je zanj to morda zanimiva ideja in novica, sama pa veš, če ga bo to navdušenje držalo še naslednjih 8 mesecev, če bo navdušen hodil s teboj na sprehode, v materinsko šolo, na preglede, po trgovinah gledat otroške zadeve, ponoči vstajal, previjal, hodil z otrokom k zdravniku....to je dolgo časa in če je vajin odnos tako skrhan, da si imela že namen oditi, ti res predlagam da greš stran. Morda bo skozi čas ugotovil, da je naredil kaj narobe in se bodo stvari nekako uredile. Ampak eno si zapomni, moškega otrok ni še nikoli spremenil, v osnovi je vedno točno takšen kot je danes in kot je bil včeraj. Volk dlake ne menja. Jaz ti bom odkrito povedala kaj bi jaz naredila v tej situaciji, pa me prav zanima kako me bodo punce raztrgale.... Malo bi še počakala in samo sama pri sebi premislila ali si otroka res želim, ali sem pripravljena iti skozi nosečnost, otrok tudi ni nekaj kar lahko na stran odložiš če ti pač ni, zanj si odgovorna še vsaj 18 nadaljnjih let, ali je to nekaj s čimer želim partnerja vezat nase na celo življenje če mi gre že sedaj na živce, če ostanem sama ali lahko računam na kakršnokoli pomoč.....morda bi celo črno na belo zapisala za in proti in se na podlagi tega odločila. Ampak odločitev pa moraš res sama sprejeti in za njo tudi prepričano stati. In tudi če boš naredila splav, verjemi da boš tudi v takem trenutku dobila tolažbo in razumevanje od drugih. Jaz bi tudi še par let nazaj naredila splav če bi zanosila, ker res nisem še bila pripravljena na otroka in to odgovornost. Hvala bogu se to ni nikoli zgodilo. Sedaj pa je čisto drugače, komaj čakam da mi trebuh začne rast in zagledam svojega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Srečno.
|
|
|
|