Zaščita pred soncem (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


barbara30 -> Zaščita pred soncem (8.1.2007 22:27:21)

Letos bom na smučanje vzela svojo hčerkico in vsi me opozarjajo, naj jo zaščitim pred soncem. Na internetu sem zasledila senčnik Pepeny, pa me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo z njim in kje ga lahko kupim?
LP, Barbara




natas -> RE: Zaščita pred soncem (9.1.2007 10:17:37)

Poznam pepeny. Lani sem ga kupila poleti za svojega malčka in izkazal se je za super zadevo. Kupila sem ga v baby centru poleti, ko je zadeva prišla na naš trg. Če te še kaj zanima pa piši, z veseljem ti pomagam. 
lp




barbara30 -> RE: Zaščita pred soncem (11.1.2007 21:26:55)

hvala za informacije. sem šla v baby center pa ga res imajo sicer založenega, saj ga večino uporablja samo poleti ko je sonce, pozabijo pa na nevarno zimsko sonce, ki je lahko še slabše kot poleti. všeč mi je ker ima uv zaščito.
in kako si je pri vas obnesel pepeny?
lp




Dashenka -> RE: Zaščita pred soncem (13.1.2007 8:05:10)

Jaz bi zagotovo uporabila otroško zaščitno kremo z visokim faktorjem.
Mi uporavljamo Vichy.

Senčnik ni dovolj, še posebej ne za zimsko in spomladansko sonce, ki je odbija od snega. Če pa boste šli kam bolj v visokogorje, pa vam svetujem tudi sončna očala.




natas -> RE: Zaščita pred soncem (14.1.2007 17:45:00)

hja, visoka zaščitna krema je že super, samo kaj, ko otroka do prvega leta naj ne bi mazal z njimi. Senčnik pepeny pa ni le marelica ampak senčnik, ki pokrije celotnega otroka in ga dodobra zaščiti. Če so zadevo odkrili in jo uporabljajo v Avstraliji, kjer imajo ozonsko luknjo in je sevanje še posebno močno bo verjetno že ok.
Pri nas smo pepeny uporabljali celo poletje in še jesen, pa se je čudovito obnesel.
Ne vem , če so ti v baby centru znali povedati, kako ga namestiti. Če ga boš želela potegniti čim nižje, ker bo sonce sijalo nizko spredaj, ga zaveži čim bolj nazaj, da ti ne bo skočil preveč narazen. Ga bo potegnilo skupaj pa še otroček bo lahko ven videl.
Če še kaj ne boš vedela pa vprašaj, ker sem vse poštudirala.
Lp

p.s. Napisala sem zadnjič še naslov podjetja, ki ga uvaža pa vidim, da so popravili sporočilo in ga zbrisali. Očitno baby center lahko oglašajo.
No, če si ga dobila potem vse ok.




Stran: [1]